Upcomings Ultra Betrouwbare Maandhoroscoop #augustus

Ga jij nog wat van je leven maken in de laatste zomermaand?

Upcomings Ultra Betrouwbare Maandhoroscoop #augustus

Deel dit artikel op

1 Ram (21-03 t/m 20-4)

Ram (21-03 t/m 20-4)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Je bent van nature al een beetje een ADHD'er, maar augustus slaat alles. Probeer de chaos een beetje in goede banen te leiden, anders ga je er zelf onder lijden.

Liefde & neuqseks
Augustus is TOP voor alle rammen die wel zin hebben om te rammen. De sterren zijn je namelijk gunstig gezind, waardoor je gegarandeerd gaat scoren. Lekker hoor!

Monnie
Zorg ervoor dat je niet de hele dag zit te Instagrammen op werk deze maand, want je baas zal al je extra inspanningen belonen. Dat gezegd hebbende: je mag natuurlijk wel nog tijdens werktijd naar Upcoming.nl surfen ;)

2 Stier (21-4 t/m 20-5)

Stier (21-4 t/m 20-5)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Augustus is een lekker stabiele maand, waarin je niet teveel gezeik hoeft te verwachten. Pak lekker nog een lastminute vakantie, je verdient het.

Liefde & neuqseks
Eigenlijk zeggen de sterren in augustus vrij weinig behalve één ding: probeer eens wat nieuws. Experimenteer met iemand van hetzelfde geslacht of zet de achterdeur eens open; doe lekker gek.

Monnie
In augustus ga jij het eindelijk maken, want er ligt een promotie in het verschiet! Misschien word je eindelijk teamleider bij de Appie, of word je gepromoveerd tot hoofd-afwasser; you never know. 

3 Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Augustus zit vol positieve energie. Mocht je al een tijdje nadenken over een grote verandering (verhuizen of een andere studie?) dan is dit de perfecte maand om het roer om te gooien. Yolo.

Liefde & neuqseks
In augustus kun je jezelf eindelijk prima bedwingen qua vreemdgaan, maar dat zorgt er wel voor dat jijzelf eindelijk eens jaloers wordt - wat als je vriend(in) wel zijn/haar heil buiten de deur gaat zoeken? PANIEK.

Monnie
Het gaat prima op werk, dus je kan best eens een dagje vrij nemen. Gun jezelf ook eens vakantie!

4 Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Kreeft (22-6 t/m 22-7)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Het gaat best kut. Zo kut dat je zelfs bijna de bodem gaat raken. Maar bekijk het eens van de positieve kant: the only way is up.

Liefde & neuqseks
Laat in je relatie van je horen, en geef gewoon eens je mening. Je liefje zal het deze maand in ieder geval kunnen waarderen. Maar eh, let nog wel steeds op met wat je zegt. Opmerkingen over dik zijn worden hoogstwaarschijnlijk niet zo gewaardeerd.

Monnie
Je kan je retegoed concentreren in augustus, maar dit maakt qua monnie op zich iet veel uit. Kun je dus net zo goed gaan luieren, eigenlijk. Slinger Netflix maar alvast aan!

5 Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Leeuw (23-7 t/m 23-8)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Pas op voor gezondheidsproblemen in augustus. We willen de hypochonders onder de leeuwen niet bang maken, maar zorg ervoor dat je de pizza's en frikandelbroodjes even links laat liggen en wat gezonder gaat eten.

Liefde & neuqseks
Augustus gaat superromantisch worden. Denk kaarsen, rozenblaadjes, knuffels die op de kermis gewonnen zijn en andere meuk waar je spontaan van gaat kokhalzen. 

Monnie
Het gaat niet best in augustus met het werk. Zeg je vakantie af en maak even overuren, anders ben je dadelijk écht blut.

6 Maagd (24-8 t/m 22-9)

Maagd (24-8 t/m 22-9)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Deze maand is het hoog tijd om weer eens op bezoek te gaan bij je opa en oma, want die zijn ook wel weer eens aan een bezoekje toe. 

Liefde & neuqseks
De sterren zeggen eigenlijk geen zak over je liefdesleven, maar je bent per slot van rekening ook een maagd, dus dat is niet zo gek. Balen voor je, joh!

Monnie
Mars staat in Leeuw, wat betekent dat jij meer waardering voor je werk wil, en daardoor dus beter je best gaat doen. Let wel op dat je daardoor niet over lijken gaat op werk, want dat wordt je niet in dank afgenomen.

7 Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Ga deze maand ook eens wat leuks doen in plaats van de hele dag binnen te zitten Netflixen! De zomer is bijna voorbij, maak er nog wat van.

Liefde & neuqseks
Het gaat deze maand helemaal mis in de liefde. Hou je mond maar gewoon, anders komt er alleen maar ruzie van. Of beter: maak het gewoon uit joh. Zal jou 't bommen.

Monnie
De sterren zeggen deze maand geen ene fuck over je geld, dus eh ja. Zal niet veel bijzonders gebeuren waarschijnlijk.

8 Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Augustus wordt een enorm saaie maand waarin je alleen maar gaat werken en ruzie hebt met je liefje. Wat een ellende. Onze tip: cancel augustus.

Liefde & neuqseks
Het gaat een onstuimige maand voor je worden - helaas wel in de negatieve zin. Probeer een keer je gevoelens te uiten, anders gaat het al helemaal niks meer met jou worden.

Monnie
Je hebt al langere tijd een bepaald doel voor ogen, en dat ligt nu binnen handbereik. Even flink doorbeunen en je bent er!

9 Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Probeer deze maand een beetje te ontspannen, want je bent nogal overwerkt aan het raken. Het is per slot van rekening nog steeds zomer, dus geniet daarvan!

Liefde & neuqseks
De sterren laten niet eens een beetje los over jouw liefdesleven, dus verwacht er maar niet teveel van #sorrynotsorry.

Monnie
Omdat je werk even op een lager pitje staat gaat het moneywise ook niet ècht fantastisch. Ach, komt volgende maand vast wel weer goed joh.

10 Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Steenbok (22-12 t/m 20-1)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Een steenbok is heel nuchter en leeft altijd in het hier en nu, maar augustus is de perfecte maand om eens te gaan dromen. Niet letterlijk dan hè, dat zullen ze op je werk namelijk dan weer niet zo leuk vinden.

Liefde & neuqseks
In augustus kun je nog weleens een record one night stands scoren, mits je daar zin in hebt. Veel plezier!

Monnie
De zomer heeft je al flink wat geld gekost, dus moet je het in augustus even wat zuiniger aan gaan doen. Dit komt in ieder geval helemaal goed wanneer je op werk je best doet, want er kan best eens een promotie in het verschiet liggen.

11 Waterman (21-1 t/m 19-2)

Waterman (21-1 t/m 19-2)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Augustus is een perfecte maand om je adrenaline op te zoeken in een attractiepark. Neem je ons mee? Vinden we leuk.

Liefde & neuqseks
Het gaat deze maand geweldig in de liefde, hoera! Ook als single heb je kans om tegen de liefde van je leven aan te lopen.

Monnie
Sjezus, op werk loopt het ook al op rolletjes! Mazzelpik die je bent, geniet er maar goed van deze maand.

12 Vissen (20-2 t/m 20-3)

Vissen (20-2 t/m 20-3)
Bron:

Deel deze foto via

Algemene libi
Al je problemen verdwijnen deze maand als sneeuw voor de zon, wat augustus een superfijne maand voor jou maakt. Yeheees!

Liefde & neuqseks
Door de positie van mercurius in kreeft heb je een enorm luisterend oor, wat je liefje dan weer kan waarderen. Jou komt 't ook zomaar aanwaaien deze maand allemaal hè? De single vissen gaan een hele leuke nieuwe vlam tegenkomen, spann0nd!

Monnie
Aangezien je zoveel op date gaat mag je wel iets minderen met de uitgaven, maar anderzijds leef je natuurlijk ook maar één keer.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel