5 Horrorverhalen over avonden waar te veel shotjes achterover werden geslagen

Shotjes-avonden zijn de beste avonden!

5 Horrorverhalen over avonden waar te veel shotjes achterover werden geslagen

Deel dit artikel op

We vroegen onze topfans (word topfan van ons op Facebook!) naar hun horrorverhalen na het drinken van een shotje. En daar kwam een overvloed aan goede verhalen uit voort:

1 Linsey heeft een leuke moeder!

Linsey heeft een leuke moeder!
Linsey heeft een leuke moeder!
Bron:

Deel dit GIFje via

"Op een avond was mijn neef jarig, dus gingen pap, mam en ik op visite. Al gauw kwam er een fles Sambuca op tafel tevoorschijn en wilde mijn neef graag dat mijn moeder dit eens zou drinken. Een aantal uren en een lege fles later besloot moeders om naar huis te fietsen met het stuur verkeerd om. Helaas was dat natuurlijk geen optie en kwam ze met haar kortpittige kapsel in de struiken terecht. De volgende ochtend kwam mijn zus de kamer ingestormd om te vragen wat die vlek was die op haar nog in te leveren stageverslag zat. Mijn moeder zat uiteraard in de ontkenningsfase en zei dat het wellicht een koffievlek was. Uiteindelijk bleek het dus dat het mijn moeder was die over mijn zus haar stageverslag heen had gekotst. En ja.. ze heeft het ook nog eens ingeleverd.... Mijn moeder ontkent nog steeds dit mooie verhaal en geeft haar dochters de schuld. Jammer mam!"

2 Zoë kreeg nooit meer een appje terug:

Zoë kreeg nooit meer een appje terug:
Zoë kreeg nooit meer een appje terug:
Bron:

Deel dit GIFje via

"Ik heb een tijdje met wat klasgenoten stage gelopen in het buitenland en daar waren shotjes nogal populair. Het ging van het uitspugen van shotjes op de bar tot het gewoon langs je af gooien of aan de planten voeren omdat je anders moest kotsen. Ook was ik zo dronken dat ik toen tegen een Italiaanse jongen zei: “I think I had a little beetje te veel to drink," waarna hij mij nooit meer geappt heeft. Mijn aller eerste Sambuca-shotje was zo vies dat het door mijn neusgaten eruit spoot, dat was ook wel vies."

3 Mahelia knuffelde de wc-pot

Mahelia knuffelde de wc-pot
Mahelia knuffelde de wc-pot
Bron:

Deel dit GIFje via

"Na een avondje tequila en dropshot heeft mijn vader mij een keer 's ochtends voor de wc gevonden, ik was bang dat ik 's nachts moest overgeven en ben dus met m'n hoofd en armen op de wc-pot in slaap gevallen."

4 Sanne had een wel heel erg leuke stageplek

Sanne had een wel heel erg leuke stageplek
Sanne had een wel heel erg leuke stageplek
Bron:

Deel dit GIFje via

"Tijdens mijn stage in een hostel heb ik na werktijd zo ontiegelijk veel Jägershotjes en Jägerbombs gedronken dat ik in slaap viel tijdens het kotsen op de wc... Vervolgens hebben m’n collega’s me naar één van de hotelkamers gebracht waar ik alles - maar dan ook echt alles - de rest van de nacht heb ondergekotst. Het leek net die ene aflevering van Family Guy."

5 Ruben houdt één shotje niet eens binnen

Ruben houdt één shotje niet eens binnen
Ruben houdt één shotje niet eens binnen
Bron:

Deel dit GIFje via

"Mijn toenmalige vriendin had haar zus en schoonbroer meegenomen naar de borrel van onze vereniging, waar we een prima paar pilsjes hadden genomen. Ik zag die mensen dus voor 't eerst, waarna we de stad ingingen. Daar wilde ik shots halen. Aangezien die vriend van haar zus uit Colombia kwam vond ik het leuk om tequila te nemen met hen. We nemen het shot en het ging meteen fout. Ik merkte dat ik moest barfen, ik rende naar de wc en braakte het uit. Toen ben ik die kroeg uitgezet zonder dat de rest het wist, want ik zou te lam zijn (terwijl ik vrijwel nuchter was en het deze keer écht door dit ene shotje kwam). Daarna heb ik die hele avond die zus en haar vriend niet meer gezien... Als ik nu nog tequila ruik ga ik al zo goed als over mn nek, trauma..."

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel