UPVISITE | De leukste events waar we in mei heen zijn geweest

Van kaas eten tot cocktails drinken: dit deden we in mei!

UPVISITE | De leukste events waar we in mei heen zijn geweest

Deel dit artikel op

1 Culinaire ode aan het broodje kaas

Op 9 mei waren we aanwezig bij de Culinaire ode aan het broodje kaas - waar we vijf gangen aten en dronken. Nu zijn wij sowieso wel snel in te pakken met een glas wijn, maar wanneer je ons ook nog eens kaas in vijf verschillende vormen voorschotelt kun je ons al helemaal opvegen. Het initiatief kwam van De Kunst Van Brood, om te vieren dat het broodje kaas onderdeel is geworden van het immaterieel erfgoed. Klinkt fancy, maar betekent eigenlijk dus gewoon dat het nu écht onderdeel is van de Nederlandse cultuur. Zijn wij het mee eens.

2 Eten proeven op Soenda Festival

Voor Soenda mochten we op 18 mei zo veel eten proberen als we konden. Dus dat werd pizza prosciutto, een vega curry, een pita met kip, een visburger en als toetje  twee verschillende cocktails. Daarna hebben we alle calorieën er natuurlijk ook weer afgedanst!

3 Chef's Dialog Table

Chef's Dialog Table

Deel deze foto via

Door Miele (je weet wel, van die wasmachines) werden we op 20 mei uitgenodigd om een 'revolutionaire' oven te bewonderen. En damn, ze hadden gelijk! Drie chefs met ieder twee Michelinsterren schotelden ons de meest heerlijke gerechten voor, die op een bizarre manier bereid werden. Zo werd er een rauw stuk kabeljauw in een blok ijs in de oven gegaard: het ijs was niet eens gesmolten, terwijl de kabeljauw helemaal gegaard was en een temperatuur van 76 graden had. Bizar, toch?

En als je trouwens als amuse King Crab met kaviaar en bladgoud krijgt, vinden wij het evenement al helemaal het vermelden waard. Voortaan zullen wij niet snel meer aan wasmachines denken!

4 Boeklancering Rose Bertram

Boeklancering Rose Bertram

Deel deze foto via

Internationaal topmodel Rose Bertram lanceerde op 28 mei haar boek 'Chubby in Shape', dat wij op de redactie dus echt nodig eens moeten doorbladeren. Daarbij werd ook de nieuwe cover van onze lieve collega's van Grazia onthuld, waar Rose op prijkt. Er waren roze cocktails - dus wij waren gelukkig.

Wil je dat wij ook UPvisite komen bij jouw event? Je kan ons altijd uitnodigen via [email protected]!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel