Schattig! The Kattarshians zijn de internethelden van de maand februari!

Deze geniale livestream met adoptiekatten krijgt van ons een gigantische Dikke Duim.

Schattig! The Kattarshians zijn de internethelden van de maand februari!

Deel dit artikel op

In 2017 delen wij van Upcoming elke maand een waanzinnig Dikke Duim uit aan de persoon, het bedrijf of het dier dat in de afgelopen plusminus 31 dagen het internet heeft gewonnen. Met trots mogen we vandaag de onbetwiste internetheld(en) van de maand februari aankondigen: de uiterst knuffelbare en klimgrage Kattarshians!
Bron:

Deel dit GIFje via

Move over Kim Kardashian en Kylie Jenner. Deze maand werden we verrast door de allermooiste reality-tv OOIT: Keeping Up With The Kattarshians! Een soort Big Brother, alleen dan met schattige (adoptie)poesjes in plaats van walgelijke, aanstellerige pseudo-BN'ers! En niet in een Gouden Kooi, maar in een poppenhuis vol krabpalen, trappetjes en - onze favoriet - een heel klein schattig badkuipje. Nog meer goed nieuws: enkele dagen na het live gaan van de stream is driekwart van de asielkatten al geadopteerd. Hartjes!
Bron:

Deel deze foto via

Hier zijn ze dan, de onbetwistbare winnaars van de gigantische Dikke Duim van februari. Kijk deze poezen eens blij zijn met de prijs! Benieuwd naar de Dikke Duim van vorige maand? Toen ging etherkoningin Ellie Lust er met de felbegeerde titel vandoor.
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel