UPVISITE | Verkleedpartijen en worstenbroodjes op Amsterdam Comic Con

Met als hoogtepunt: knuffelen met Chewbacca!

UPVISITE | Verkleedpartijen en worstenbroodjes op Amsterdam Comic Con

Deel dit artikel op

In UPVISITE gaat Upcoming, jawel, op visite bij allemaal gezellige evenementen, spannende gebeurtenissen of tenenkrommende kringverjaardagen. Aan de hand van vier belangrijke factoren recenseren we ons suf, te weten: bitterballendichtheid, katergeschiktheid, de aaibaarheidsfactor en het hipstergehalte.

 

Deze keer gingen we naar Amsterdam Comic Con! En aan mijn prachtige Instagram-kunstwerk hieronder kon je wel zien dat ik er zin in had. Het was in de RAI, maar dat is van binnen niet zo'n mooi gebouw, dus moest ik zelf maar met een kunstwerkje komen. Binnen was er echt superveel te zien en ik heb m'n ogen dan ook echt uitgekeken. Meer weten? Verder lezen!

Deel deze foto via

 

Deel deze foto via

Er waren geen bitterballen op Comic Con, maar we geven toch een duimpje omhoog, omdat er worstenbroodjes waren (en als we ergens van houden...)! Verder waren er burgers, pizza en patat (allemaal jummie), maar we misten wel de door een film/serie geïnspireerde gerechten. Volgende keer hopen we op Krabburgers, Freddy's Ribs en Chimichangas. De worstenbroodjes maakten dit gemis wel weer goed <3

 

Deel deze foto via

Wa leuk, hè! Zo'n worstenbroodjestruck.

 

Deel deze foto via

Naast dat er een hele zaal was vol tafeltjes om aan te chillen (met eten), was de woonkamer van Sheldon en Leonard uit The Big Bang Theory er ook. Daar kon je dus prima even op de bank liggen om bij te komen van je kater. Verder waren er genoeg superhelden, die je gerust even wilden dragen als je lichaam het allemaal niet meer aan kon.

 

Bron:

Deel deze foto via

De ghostbusters zijn natuurlijk gespecialiseerd in het vernietigen van enge dingen, dus haalden ze met gemak die horrorkater voor je weg, zodat jij niet meer als lijk hoefde rond te lopen.

 

Deel dit GIFje via

Misschien de VR wel even links laten liggen als je een kater hebt. Deze man was zo gedesillusioneerd dat hij de lucht probeerde te rammen.

 

Deel deze foto via

Oké, er waren geen alpaca's aanwezig, maar gelukkig werd dit helemaal goed gemaakt door de komst van onze grote vriend Chewbacca! De lieverd stopte met alle plezier om iedereen even een knuffel te geven en met ze op de foto te gaan. Ik heb 'm persoonlijk mogen aaien, dus mijn dag was in ieder geval helemaal goed!

 

Deel deze foto via

Dit is dus mijn 'ik ben zo happy' gezicht, waardoor ik altijd twee van die smiley-ogen krijg. Het was het allemaal waard, want de knuffel (die voor deze foto plaatsvond) was echt super fluffy en warm.

 

Bron:

Deel deze foto via

Je kon trouwens ook lekker met Carice van Houten knuffelen, maar daar moest je dan wel weer een paar ekkies voor neerleggen. #worthit

 

Deel deze foto via

Er was karaoke, vreemd Japans eten en een hele area waar je retro-games kon spelen. Plus, er liepen allemaal 'hipster-versies' van Disney prinsessen rond (dat is hip nu ofzo). We vonden het wel een beetje teleurstellend dat heel veel baarden nep waren. Je moet namelijk wel een beetje je best doen voor een goeie baard.

 

Deel deze foto via

Onder het kopje 'hipster' noemen we ook nog even de 'Speakerheadz', die voor lekkere deuntjes zorgden tijdens Comic Con. Goeie muziek, zonder identiteit à la Daft Punk. Oh, en die Keytar is natuurlijk het einde!

Het vonnis: hoeveel dansende bananen krijgt Comic Con?

Het vonnis: hoeveel dansende bananen krijgt Comic Con?

Deel deze foto via

The Coon was het volledig met ons eens, Comic Con verdient vier dansende bananen, zonder twijfel! Je hebt echt vijf paar ogen nodig, zoveel is er te zien. Het eten was lekker, maar wel heel erg duur. Er waren heel veel stands, de kostuums waren prachtig, maar de bekleding van het evenement zelf was dan weer minder. Al met al hebben we een hele leuke dag gehad. Tot de volgende Comic Con!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel