Excel, Spotify en 6 andere apps waar straks Stories in uitgerold zal worden

Wie wil er nou niet zijn story updaten in de ING Bankieren App?

Excel, Spotify en 6 andere apps waar straks Stories in uitgerold zal worden

Deel dit artikel op

Tot nu toe is 2017 niet het meest innovatieve jaar op het gebied van social media. Als die-hard mediamaniakken hebben wij tot nu toe vooral onze oogballen eruitgekrabt bij alle 'innovaties' van Mark Zuckerberg. (Seriously Mark! Wie gebruikt er Whatsapp Stories?) Als deze trend door blijft zetten kunnen we met een beetje geluk over een niet te lange tijd onze selfies in de ING Internetbankieren App delen. Twitteraar Rafael Conde gaf ons een preview van deze storyrijke toekomst. 

1 Google Maps Stories

Google Maps Stories
Bron:

Deel deze foto via

De meest voor de hand liggende uitbreiding binnen Google Maps, want heel filerijdend Nederland zit al jaren achter het stuur te Snapchatten. Supergevaarlijk natuurlijk om de hele tijd van app te wisselen. Lekker in Google Maps inbouwen dus en niets meer aan doen.

2 Settings Stories

Settings Stories
Bron:

Deel deze foto via

Zit je weer te kutten omdat je een wifi-hotspot moet aanmaken en in godsnaam niet weet waar die functionaliteit verstopt zit? Stuur lekker een selfie met een kek filtertje naar je vrienden met de vraag hoe je die shit ook alweer gefixt krijgt.

3 Apple Touchbar Stories

Apple Touchbar Stories
Bron:

Deel deze foto via

Uiteraard kan Apple niet achterblijven. Daarom kun je vanaf nu connecten met je favoriete Apple-fanboys die allemaal veel te veel knaken hebben uitgegeven om 'erbij te horen' met dit veel te dure apparaat.

4 Spotify Stories

Spotify Stories

Deel deze foto via

Wie wil er nou niet een selfie sturen terwijl ie naar zijn favoriete alpacamuziek luistert? Juist! 

5 Slack Stories

Slack Stories
Bron:

Deel deze foto via

Spam alle 2483 collega's met een selfie tijdens je evaluatiegesprek om je ongenoegen te uiten dat je die salarisverhoging niet hebt verdiend. Goh!

6 Excel Stories

Excel Stories
Bron:

Deel deze foto via

Een persoonlijke favoriet. Zorg dat je collega's nog meer engaged zijn bij de update van je Excelbestand door je enthousiasme te delen over de toevoeging van de allerlaatste formule.

7 Alarm Stories

Alarm Stories
Bron:

Deel deze foto via

Stuur nog even een laatste selfie van onder de dekens voordat je tachtien wekkers zet om er zeker van te zijn dat je over 4,5 uur weer naast je bed staat.

8 Upcoming Stories

Upcoming Stories

Deel deze foto via

Deze kan natuurlijk niet missen. Deel je beste crying-tears-emoji-gezicht terwijl je weer lekker bent afgeleid van werk op de leuke site Upcoming.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel