Deze Berlijnse kunstenaar drijft de spot met bezoekers van Berghain

Zonder zwarte kleren kun je het natuurlijk al helemaal vergeten!

Deze Berlijnse kunstenaar drijft de spot met bezoekers van Berghain

Deel dit artikel op

 

Een beetje technoliefhebber kan er niet omheen: de Berghain in Berlijn. De meest exclusieve club ter wereld door het onnoemelijk strenge deurbeleid - zelfs de grootste dj's of mensen met een gastenlijstplekje komen er niet zomaar in. 

Nu is het natuurlijk een sport geworden om door weer en wind urenlang in de rij te gaan staan bij de Berghain, om vervolgens afgewezen te worden en ergens in een hoekje te gaan liggen huilen.

Om dat te voorkomen zwerven er honderden tips rond op het wereldwijde web over hoe je het beste binnen kan komen: kom in kleine groepjes, praat niet met elkaar in de rij, wees beleefd, weet wie er draaien die avond (of ochtend, want Berghain stopt nooit) en vooral: probeer je te kleden in je eigen stijl - maar dan wel in het zwart.

 

 

De Berlijnse kunstenaar itsthevibe vond het hoog tijd om een standje met zwarte kleren voor de ingang van de Berghain uit te stallen. Helaas zijn de kleren niet echt te koop, maar is het toch mooi hoe hij de spot drijft met de bezoekers van Berghain.

Wil jij testen of je toegelaten zou worden tot de Berghain - met of zonder zwarte outfit? Dat kan hierrrrr.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel