HNTM | Jorden is het levende bewijs dat je het met looks alleen niet meer redt

De modewereld is nog steeds keihard..

HNTM | Jorden is het levende bewijs dat je het met looks alleen niet meer redt

Deel dit artikel op

 

De modewereld gaat steeds lekkerder op personality. Uiterlijk doet er een stuk minder toe, zolang je maar een leuke persoonlijkheid hebt. Maar dán is daar onze Jorden. Stiekem moet ik er wel om lachen hoor, want de beste knul zit negentig procent van de aflevering wat dromerig voor zich uit te staren en heeft werkelijk geen idee wat er allemaal aan de hand is.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Jorden snapt werkelijk niets van de oefening

Ruba Zai (een vrouw waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had, maar ruim een miljoen volgers op Instagram blijkt te hebben) gaat een opdracht met de deelnemers doen. In mijn ogen een beetje een rare opdracht, want hoewel in modellenprogramma’s normaliter juist de focus op de pluspunten van de modellen ligt, moesten ze tijdens deze opdracht dus juist kenmerken opnoemen waarvan ze verwachten dat de haters erop gaan haten.

Eh.. waarom zouden we de nadruk leggen op de negatieve aspecten? Omdat er mensen zijn die overal wel wat over te klagen hebben, betekent dat toch niet meteen dat we ons er ook bewust van moeten zijn en er alvast op moeten anticiperen?

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Het bitchen is begonnen

Heel gek vond ik het dus op zich niet dat Jorden als een zak hooi voor de spiegel naar zichzelf stond te kijken. “Wat zie je?”, vroeg Ruba, die ernaar hunkerde dat Jorden z'n mindere eigenschappen even op een rijtje zou zetten. Maar Jorden haalde z’n schouders op en antwoordde met “Ik zie mezelf..?”

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Ook hier straalde Jorden niet veel leven uit

Ook tijdens de catwalk leek het ‘m allemaal niet zoveel te interesseren. Paultje Column (die naam lijkt wel dat van een cartoonfiguur) zegt nog: “Wat denk je dat het effect is als je zo overkomt?” Waarop Jorden antwoordt: “Alsof het je niets uitmaakt.” En boyyyyy, als je het zo goed weet, doe dan niet zo onverschillig :(

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Jorden zit alweer te dagdromen

Maar ook buiten de opdrachten om ligt Jorden te slapen. De overige modellen zitten al een eeuw te discussiëren over wie er nog geen slaappartner had, en kwamen er maar niet over uit. Tot Jorden zegt “Ik heb ook niemand. Ik was niet echt aan het opletten.” Deze arme knul. Hoe komt hij in hemelsnaam een gemiddelde schooldag door?

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Jorden is ook al niet blij met het weer

En als kers op de taart zit ‘ie ook al bij de pakken neer wanneer ze een bootcamp-les krijgen. En helaas moet Jorden het bekostigen met een enkeltje naar zijn eigen huis, in plaats van het modellenhuis. Aan alle modellen to be: let nu please eens op je persoonlijkheid (en daarbij kijk ik ook naar jou, Jawahir. Met je “biiiiiitch, oh my god!!”)

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel