Temptation Island | Het nieuwe koppel is er en ik krijg alleen maar meer vragen in de 8e aflevering

Genieten wel hoor, dit seizoen van Temptation Island VIPS.

Temptation Island | Het nieuwe koppel is er en ik krijg alleen maar meer vragen in de 8e aflevering

Deel dit artikel op

 

Aflevering 8 begint met het nogal moeizame gesprek tussen Quentin en Channah, waarbij Quentin - aanstaande daddy to be - nog even “kanker op man” naar Channah roept. Ah, zie daar: een vrouw die de man jaloers wil maken, een man die met anderen tongt en elkaar uitschelden: de perfecte basis voor een baby op komst. Quentin zegt dat hij bereid is om te veranderen en alles op alles te zetten, terwijl hij een klein halfuurtje daarvoor nog met zijn tong in de mond van Laetitia hing. Wat kan het toch snel gaan soms. 

In de taxi op weg naar Nederland (of ja, ze gaan natuurlijk met het vliegtuig) vertelt Quentin dat hij dit nodig had om zich te beseffen dat hij toch echt alleen maar Channah wil, en haar ook niet met iemand anders wil zien. Hoe gestoord dus ook, het plannetje van Channah heeft gewerkt. Eerste vraag: zullen ze het samen volhouden tot de baby er is?

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Laetitia zegt dat Quentin zei dat hij oprecht is met Laetitia. Hij heeft schijnbaar ook een pinky promise met haar gedaan - dan weet je dat het real is

Ondertussen is Mitch een grote schat; hij weet natuurlijk ook wel dat ‘ie stiekem een beetje bedonderd is door Channah, maar gunt hen wel alle liefde en het geluk van de wereld samen. Laetitia daarentegen is woedend al haar spullen aan het inpakken en aan het huilen omdat ze dacht dat Quentin oprecht met haar was. Tweede vraag: hoe krijgt Quentin het binnen die paar dagen z’n strot uit? En vooral aangezien hij wist dat ‘ie een fucking kind zou krijgen? Dat zijn dus al drie vragen in totaal.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Orpheo en Liessinde nemen enorm awkward afscheid van elkaar


En dan komt er ineens een nieuw stel Temptation Island binnenwandelen! Vierde vraag: waar hebben ze dit zo snel vandaan geplukt? Vijfde vraag: Stonden ze al die dagen al stand-by in Thailand? Dat kan haast niet anders, want teleporteren kan anno 2019 - voor zover ik weet - helaas nog steeds niet. Zesde vraag: waarom hebben Yolanthe en Kaj zich speciaal omgekleed? 

Enfin, Orpheo en Liessinde hebben vrij soepele regels afgesproken: niet op de mond zoenen en geen seks. Orpheo is al eens eerder de mist ingegaan, dus dit wordt de ultieme relatietest. Altijd mooi: Orpheo zegt dat wanneer Liessinde een misstap begaat, het meteen uit is. Had ze andersom bij hem eigenlijk ook gewoon moeten doen, maar vrouwen zijn altijd veel te vergevingsgezind. Sterker nog, Liessinde vindt dat de schuld ook wel gewoon een beetje bij haar ligt, wat natuurlijk al helemaal van de zotte is. 

Ze maken hun intrede in de villa, en iedereen kijkt enorm verbaasd. Vraag numero zeven: wanneer hebben Channah en Quentin snel hun spullen gepakt zonder doei te zeggen tegen de rest? Sterker nog: de kamers zien er spik en span uit. Achtste vraag: wanneer is alles schoongemaakt? Negende vraag: zouden ze betaald worden als ze een misstap begaan? Want, tiende vraag, niemand gaat toch binnen een week vreemd? Behalve Orpheo misschien, want die is de eerste avond al tegen Angie aan het vertellen dat hij best eens met haar in bed zou kunnen eindigen. Heerlijk begin.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Yasmin zoent met Stuwey


Alle deelnemers gaan lekker een potje Truth or Dare spelen, waarbij Yasmin haar kans grijpt en Stuwey vol op z’n bek pakt. Elfde vraag: waarom in hemelsnaam Stuwey? Had Jonah effe gezoend dan! Wat een aflevering was dit zeg. Meine gute.

O ja, en de twaalfde en tevens allerlaatste vraag: wie is Diana in hemelsnaam?

 

Bron:

Deel dit GIFje via

ZO. VEEL. VRAGEN.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel