Temptation Island | Pak de zakdoekjes er maar bij tijdens de 7e aflevering

Niet alleen Pommeline was in tranen zoals elke aflevering tot nu toe, maar eigenlijk iedereen. En ikzelf ook een beetje.

Temptation Island | Pak de zakdoekjes er maar bij tijdens de 7e aflevering

Deel dit artikel op

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Alle meiden hebben hun relatie al afgeschreven

Het begon met een kampvuur van de vrouwen, waarin iedereen klaar bleek te zijn met hun relatie. Shirley kreeg niet eens slechte beelden, maar is toch klaar met haar relatie. Wel zo overzichtelijk.

Pommeline is natuurlijk ook aan de beurt. Die snapt er al helemaal geen fluit meer van, want ze ziet Fabri praten over hoe ze de spullen in huis moeten gaan verdelen. En daar heeft ze wel gelijk in, want ze hebben hem natuurlijk beelden laten zien die totaal uit z’n verband gerukt waren. En dat is wel een beetje oneerlijk. En vervelend voor ons, want nu houdt ze al helemaal nooit meer op met janken.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Yasmin doet er alles aan om zichzelf enigszins te bedwingen

Toen ik Yasmin zag kreeg ik het al een beetje moeilijk. Je zag hoe ze zichzelf nog rustig probeerde te houden, terwijl haar hele wereld instortte. Want Thomas ging dan wel niet fysiek vreemd, maar de woorden die uit zijn mond kwamen, logen er niet om.

En toen kwam Channah. Het begon eerder die aflevering met Quentin die de hele villa kort en klein sloeg, omdat hij boos was op Channah. Dat lokte Channah natuurlijk expres uit, omdat ze wilde zien hoe Quentin erop zou reageren. Nou: niet goed. Want na even als een baby gejankt te hebben om vervolgens de halve villa af te breken, zocht hij toenadering bij Laetitia. Na een hele dag vond hij het wel welletjes geweest en besloot hij om z’n tong naar binnen te stoppen bij Laetitia. Vooral niet voor je vriendin (en kind!!1!) vechten joh, dat zou te veel moeite kosten natuurlijk. 

En daarbij moet ik natuurlijk wel zeggen dat ik het ook niet eens ben met Channah’s aanpak, maar érgens kan ik er wel inkomen (of misschien kom ik er nu achter dat ik ook gewoon een psycho girlfriend ben, maar dat terzijde). Als je zelf zo onzeker in je relatie staat en de ander zó erg wantrouwt ga je nu eenmaal soms gekke dingen doen om een bepaalde reactie uit te lokken.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Quentin was maar heel even boos, want hij heeft heil gezocht bij Laetitia

En helaas, tijdens het kampvuur zagen we dat Quentin er vol intrapt. Channah geeft natuurlijk geen ene fuck om Mitch, maar wilde Quentin ‘gewoon’ even testen. Terwijl ze naar de beelden kijkt waarop Quentin met Laetitia staat te zoenen in zee, kan ik alleen maar aan die baby in haar buik denken. En Channah zelf schijnbaar ook (eindelijk!) want nu het te heet onder haar voeten wordt besluit ze om het tegen Yolanthe te vertellen - die overigens goed reageert: “Dit programma is allesbehalve voor een zwangere vrouw.”

Channah huilt, Yolanthe knuffelt, ik jank ook bijna: dit is stiekem wel goede televisie. Hoe zou dit vallen als het vooraf nog niet bekend was dat ze vroegtijdig het programma hebben verlaten?! Dat zou de grootste shock uit de geschiedenis van Temptation zijn - het zou misschien zelfs Timtation wel overtreffen. Alhoewel, dat valt eigenlijk niet te overtreffen..

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel