Dacht je dat jij het al warm had? Denk dan eens aan Bollo de Beer #freebollo

Als jij geen Bollo bent mag je niet zeiken dat het warm is!

Dacht je dat jij het al warm had? Denk dan eens aan Bollo de Beer #freebollo

Deel dit artikel op

 

We weten het, het is warm. Heel warm. Heet zelfs. Maar eigenlijk mogen wij normale mensen niet héél erg klagen - met een beetje geluk werk je op een kantoor waar de airconditioning overuren draait en kun je na werk nog heerlijk even in een willekeurig opblaasbadje plonzen. Degenen die wél mogen klagen, zijn alle Bollo de Beren van Nederland. In hetzelfde rijtje: beroepsenthousiastelingen zoals Mickey Mouse in Disneyland Parijs en die jolige kikker van Duinrell.

 

Bron:

Deel deze foto via

Ellen maakte een terechte opmerking, want terwijl wij normale mensen onze kleding uit kunnen doen, moet de persoon die Bollo de Beer speelt een gigantisch groot, wollig en warm berenpak aan #RIP.

 

Bron:

Deel deze foto via

Landal GreenParks reageerde op Ellen, met het nieuws dat Bollo ingebouwde icepacks in z'n vacht heeft. Ook dit lijkt mij verre van ideaal, min tien tegen je bezwete huid aangeplakt.

 

Bron:

Deel deze foto via

Hier reageerde Ellen weer terecht op, want binnen tien minuten kun je hartstikke dood zijn als je in zo'n berenpak moet dansen terwijl het kwik in de buitenlucht de 40 graden aantikt. Moet je nagaan hoe warm het in zo'n pak wordt.. daar kun je gerust goud in laten smelten (sorry, La Casa de Papel-spoiler).

 

Bron:

Deel deze foto via

Maar gelukkig heeft het spannende protest tegen de werkzaamheden van Bollo de Beer haar vruchten afgeworpen!!1! Bollo hoeft alleen maar op te treden in ruimtes die waarschijnlijk 30 graden zijn in plaats van 40. Driewerf hoera!

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel