Temptation Island | Kunnen we het hebben over hoe onverantwoordelijk het is dat Channah zwanger is?

Roken, zuipen, flirten.. en dat allemaal met een kleine kiddo in je buik.

Temptation Island | Kunnen we het hebben over hoe onverantwoordelijk het is dat Channah zwanger is?

Deel dit artikel op

 

Laten we vooropstellen dat ik groot fan van Channah ben. Toen ze het strand op gewandeld kwam bij Ex On The Beach was ik onmiddellijk fan. Ze is grappig, lief, bloedmooi en laat niet met zich sollen - iets wat ik altijd wel kan waarderen in mensen. 

Maar wat me wel dwars zit, is dat ze zwanger was tijdens de opnames van Temptation Island (nu nog steeds overigens). Zowel Channah als Quentin kwamen het twee dagen voor vertrek te weten, maar besloten alsnog om mee te doen met Temptation Island. 

Op zich is het prima als je aan zo’n programma mee wil doen, maar drinken en roken tijdens een zwangerschap is wel echt onverantwoord. Daarbij is het natuurlijk ook jammer dat ze nog een relatietest moesten ondergaan, terwijl het ultieme bewijs van liefde al in Channa’s buik aan het groeien was.
 
Aan Shownieuws vertelde Channah dat ze geen alcohol dronk, en de sigaretten niet over haar longen rookte. We zien Channah echter hieronder toch wel degelijk een glas rode wijn weggetikt hebben (daar kun je - in tegenstelling tot een cocktail - niet zo gemakkelijk de alcohol weglaten. Wat zeg ik: dat is onmogelijk).

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Hier zien we dat Channah heeft gedronken en ziek aan het flirten is

Goed, we moeten natuurlijk niet alle schuld op Channah afschuiven, want Quentin is net zo erg. In aflevering vijf kwam er namelijk een nieuwe verleidster bij de mannen bij - niemand minder dan Laetitia, die al eerder het hoofd van Mezdi op hol liet slaan tijdens een eerder seizoen van Temptation Island. Quentin stak niet onder stoelen of banken dat hij haar wel ziet zitten.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Er is sprake van onderlinge jaloersheid bij de verleidsters

Tegen Shané vertelt hij meteen dat ze er een concurrente bij heeft gekregen, waarop Shané nogal gefrustreerd reageert. Er is sprake van onderlinge jaloersheid? Damn girls, jullie moeten als verleidsters samen toch juist een team samen vormen? Ga thuis lekker jaloers zijn, hij is jullie vriend niet eens. 

Want weet je nog, hij wordt dus vader. En goed, de verleidsters wisten dat natuurlijk niet, maar Quentin zeker wel. En om dan als daddy to be zo handtastelijk te zijn naar andere vrouwen toe, dat is toch wel echt even next level. Het is namelijk niet alleen je relatie die op het spel staat, maar ook je kind.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Channah is al rokend ziek aan het flirten

Maar niet alleen Quentin is handtastelijk, ook zijn vriendinnetje kan er wat van. Denk eens even na meid! Je bent al rokend (met een BABY in je buik) aan het flirten met een man terwijl je een vriend hebt!

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Quentin is volop aan het flirten

Is het egoïstisch van het stel dat ze toch naar Temptation Island zijn gegaan? Ik vind van wel. Want als ze allebei lekker vreemd willen gaan moeten ze dat natuurlijk zelf weten, maar met een baby op komst is dat natuurlijk helemaal geen slim idee. Zorg liever dat je je zaakjes op orde krijgt, zodat je het kindje kan verwelkomen in een stabiel gezin, waar liefde de overhand voert. Jullie zijn allebei fantastische mensen, dus laten we hopen dat jullie hier alsnog aan gewerkt hebben!

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel