Temptation Island | Ben ik een sadist omdat ik ervan geniet dat het nu al misgaat in aflevering 2?

Hebben we met z'n allen hulp nodig?

Temptation Island | Ben ik een sadist omdat ik ervan geniet dat het nu al misgaat in aflevering 2?

Deel dit artikel op

 

Kijk, ik ben er heilig van overtuigd dat ik niet de enige ben die relaties kapot wil zien gaan door stomende seksscènes van deelnemers met andere deelnemers die niet hun vriend of vriendin zijn te aanschouwen. Sterker nog: ik denk dat heel Nederland en België op het puntje van hun stoel zit bij dit seizoen van Temptation. Waar afgelopen seizoen praktisch iedereen het bed wilde delen met Roger (om te slapen van saaiheid, welteverstaan) wordt iedereen nu al wild van de beelden. “Maar er is toch nog helemaal niets gebeurd?” hoor je een beginnende Temptation-kijker denken. Fout!

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Volgens mij zijn er geen woorden meer nodig om uit te leggen hoe dronken Shirley was.

Shirley zuipt zich lam (regel verbroken), Thomas hangt 24/7 om Daniëlle heen (ook niet chill), Pommeline ligt alleen maar te huilen (zielig, maar wellicht ook een teken van onvoldoende vertrouwen) terwijl haar Fabrizio als laatste opblijft en stoeit met verleidsters (regel verbroken) en Quentin staat zelfs onder de douche met een verleidster (Channah kennende: ook een regel verbroken).

En besef, dames en heren, we zijn pas in aflevering twee! Er vanuitgaande dat de stellen er ongeveer 13 dagen gezeten hebben, betekent het dat ze op 15% van hun avontuur nú al barstjes beginnen te vertonen. En damn, wat geniet ik hiervan. Is dit erg? Zijn wij allemaal stiekem sadisten vanbinnen? Want hoewel ik het sneu vind dat Pommeline huilend op bed ligt, denk ik ondertussen ook “DRAAAMAAAAAA GEEF HET ME IK WIL MEEEEEER DRAMAAAAA IEDEREEN MOET VREEMDGAAN EN DAN BEN IK PAS GELUKKIG!” Dit is vrij vreemd, toch? In het dagelijks leven loop ik zo ook niet rond - thank god, anders zou ik geen vrienden meer overhouden.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Fabrizio inspecteert de boom zorgvuldig.

Yasmin beseft dat het zwaarder valt dan vooraf gedacht, terwijl Thomas op zijn beurt met droge ogen in de camera zegt dat hij zijn chickie eigenlijk nog niet mist. Dit. Is. Smullen, mensen. Damian probeert iedere verleidster te verleiden (dit hoort eigenlijk andersom te gaan, maar wat zal mij ’t ook verrekken eigenlijk), en er komen juicy details naar buiten over de verloving tussen Pommeline en Fabrizio.

Fabrizio heeft het namelijk schijnbaar nogal spontaan gedaan, en twijfelt nu soms. Daarbij is het natuurlijk helemaal niet handig dat de beeldschone Lie als verleidster bij de mannen zit, aangezien de twee een korte geschiedenis hebben. Wat wel gezegd moet worden, is hoe lief en volwassen Lie tegen Pommeline sprak tijdens het ‘kennismakingsrondje’ (hoe noem je dit in hemelsnaam? Kennismakingsrondje klinkt minder heftig dan het was). Dus bij dezen: Lie, wij zijn fan van jou! En dat wordt dus nog beter oppassen, want als Lie ook nog eens lief blijkt te zijn, zou je er sowieso geen nee meer tegen zeggen toch? Ik in ieder geval niet.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Hier gaat Thomas handje in handje met Daniëlle het water in.

Kortom: dit seizoen zit boordevol kansen om sadistische kijkers zoals ik te pleasen. Stel me niet teleur, deelnemers. Anders ga ik persoonlijk wraak nemen ofzo. Zo geschift word ik dus van deze programma’s.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel