Temptation Island | Een leger aan verleid(st)ers en de koppels vallen nu al uit elkaar in afl. 1

Dit moet wel een nieuw record zijn.

Temptation Island | Een leger aan verleid(st)ers en de koppels vallen nu al uit elkaar in afl. 1

Deel dit artikel op

 

Temptation Island Vips is weer op de buis! Of ja, niet helemaal, want het is alleen online te bekijken. Misschien hebben ze het laatste seizoen wel expres retesaai gemaakt, zodat iedereen een Videoland-abonnementje gaat afsluiten om nu pas écht relaties te zien kapotgaan. Want geloof me, dat gaan ze. Kijk maar even mee naar de koppels van dit jaar:

 

Bron:

Deel deze foto via

Dit zijn namelijk de ‘gelukkigen’: Yasmin & Thomas, Pommeline & Fabrizio, Shirley & Damian en Channah & Quentin.

De stelletjes dachten nog een avondje samen te kunnen zijn - ze zijn namelijk allemaal lekker gemaakt in mooie hotelkamers die met rozenblaadjes en andere romantische dingen om van te kotsen zijn versierd. Maar nee, ze worden toch meteen naar de villa’s gereden. Zonde van die hotelkamers! Daar gaan onze zuurverdiende Videoland-centen dus heen. Naar hotelkamers die niet gebruikt worden.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Het afscheid valt zwaar: er zijn tranen, omhelzingen, kusjes en nog laatste bevestigingen dat de ander zich ‘écht geen zorgen hoeft te maken.’ De dames zitten jankend in de taxi’s, terwijl de mannen enthousiast elkaars handen vasthouden (dit klinkt vreemder dan het eruit zag). Altijd mooi hoe dit werkt - de mannen zijn aan het begin juist blij en opgewekt en raken op een later moment (na pak ‘m beet zeven dagen) in verval, terwijl de vrouwen juist pas na die zeven dagen eindelijk lekker op dreef komen. 

Eenmaal aangekomen in de kneitermooie villa’s zijn er nog geen verleid(st)ers te vinden, maar die zijn de dag erna NIET over het hoofd te zien. Hoeveel zijn het er wel niet?! Ze hebben een heel leger op de mannen en vrouwen afgestuurd, en het is op z’n zachtst gezegd doodeng te noemen.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Hier zie je Yasmin dansen met 580 spierbundels om haar heen. 

Sorry, maar ik zie hier alleen maar gore dingen in. Het kan toch nooit verantwoord zijn om die vier meiden alleen te laten met al dat testosteron in huis? Ondertussen heeft Shirley al meerdere keren opgebiecht totaal niet zeker te zijn van haar relatie met Damian - die ik echt een topgozer vind overigens. Hij bracht het woord ‘sauzen’ (weet je wel, zijn benaming voor neuken) in mijn leven, en is gewoon hilarisch. Daarbij zijn Channah en Quentin ook nog even te bewonderen voordat ze weg moesten - Channah was namelijk zwanger - en daar ben ik erg blij om, want ik vind Channah het liefste en mooiste meisje ever.

Voor Pommeline en Fabrizio staat er ook behoorlijk veel op het spel, aangezien ze verloofd zijn. Je zou bijna denken dat er een steekje loszit in hun hoofd om dan nog mee te doen met Temptation Island, maar eigenlijk is hun beredenering dat ‘de cirkel dan weer rond is’, wel mooi. Per slot van rekening zijn ze namelijk allebei als verleiders bij Temptation begonnen.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Wanneer de meiden en jongens tijdens de groepsdate op een boot zitten, varen ze langs elkaar. Er wordt wat 'HOU JE BEK, HOER' heen en weer geschreeuwd: een natuurlijke reactie op een gemiddeld RTL-programma wanneer je je vriend aan de overkant met een andere chick ziet, die juist weer schreeuwt dat je relatie kapotgaat. Al met al een best wel lekkere eerste aflevering. Ik heb tranen gezien, er is gescholden, en relaties lijken nu al uit elkaar te vallen. Ik kan niet wachten. Ik wil mensen zien vreemdgaan. Ben ik een sadist?

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel