Krijg nou wat, MTV Cribs was nep!

Vaarwel mooie illusie.

Krijg nou wat, MTV Cribs was nep!

Deel dit artikel op

Oké, oké. Niet alles was nep, maar een heleboel artiesten hebben toch echt wat gesjoemeld met hun huis of auto's om het maar zo cool mogelijk eruit te laten zien. En dat idee kwam lang niet alleen vanuit de artiesten zelf...

1 50 Cent

50 Cent
50 Cent
Bron:

Deel dit GIFje via

50 Cent huurde voor de vorm even drie ferrari’s; waarom ook niet? Fake it till you make it!

2 Robbie Williams

Robbie Williams
Bron:

Deel deze foto via

Robbie heeft het hele huis met alles erin voor een dag gehuurd van actrice Jane Seymour.

3 Lil' Bow Wow

Lil' Bow Wow
Lil' Bow Wow
Bron:

Deel dit GIFje via

De auto’s die hij liet zien tijdens zijn moment of Fame bij MTV Cribs, waren niet van hem. Dit was te herleiden aan het feit dat de kentekens van de auto’s de naam ‘Prestige’ droegen; een autoverhuurbedrijf in Miami.

4 Redman

Redman
Bron:

Deel deze foto via

Redman had misschien wel de meest controversiële aflevering van MTV Cribs. Hij liet namelijk zijn kleine, superrommelige huis zien. MTV heeft hem zelfs over geprobeerd te halen om te liegen en een ander huis te huren, maar Redman bleef eerlijk naar zichzelf en alle kijkers, en liet gewoon lekker zijn kleine huisje zien.

5 JoJo

JoJo
JoJo
Bron:

Deel dit GIFje via

Het huis van zangeres JoJo was helemaal niet haar huis. Sterker nog, ze had op het moment van de opnames helemaal geen huis. Ze leefde uit koffers en verhuisde van hotel naar hotel, dus nam de aflevering van MTV Cribs op bij haar oom thuis.

6 Ja Rule

Ja Rule
Ja Rule
Bron:

Deel dit GIFje via

Deze rapper huurde gewoon een gigantische villa af. Fun fact: hij gaf er een feestje voor 600 man toen de crew van MTV langskwam om het nog interessanter te laten lijken, maar dit was een overtreding van het huurcontract. Het huurbedrag en de borg waren onvoldoende om alle schade en het afval te coveren, dus Ja Rule werd voor de rechter gesleept. Daarbij kwam ook nog eens dat de eigenaresse van het huis geen toestemming had gegeven om MTV bij haar te laten filmen. Beetje verkeerd aangepakt dit, Ja Rule - of beter gezegd: Ja don't Rule.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel