Linda. Festival had een line-up die not done zou zijn bij een mannenfestival

Verander 'vrouwenfestival' even door 'mannenfestival' en de wereld zou haar shit verliezen.


Linda. Festival had een line-up die not done zou zijn bij een mannenfestival

Deel dit artikel op

1 Afgelopen weekend vond het Linda. Festival dus plaats

Afgelopen weekend vond het Linda. Festival dus plaats
Bron:

Deel deze foto via

Beeld je even in: hordes gillende wijven die zich net wat te goed voelen voor de Huishoudbeurs, maar eigenlijk gewoon precies hetzelfde representeren als op dit 'festival'.

2 De timetable was niet zo veelbelovend

De timetable was niet zo veelbelovend
Bron:

Deel deze foto via

Ik bedoel kom op, van de 18 acts die je op de mainstage neerplempt gedurende twee dagen boek je 9 keer dezelfde artiest 'Aiscream'? En je hebt praktisch de gehele zaterdag en zondag een act die 'Selfies maken in het Insta-station' heet? Ik krijg hier de kriebels van, maar enfin. Er zijn vast vrouwenmensen die dit hartstikke leuk vinden.

3 Het echte probleem komt echter bij de stage 'Tuin der lusten'

Het echte probleem komt echter bij de stage 'Tuin der lusten'
Bron:

Deel deze foto via

Een line-up van allerlei kunstzinnige dingen die een mooie verwijzing naar het Jeroen Bosch-kunstwerk vormen? Nou, niet echt. Lees maar even mee:

4 Aftrekcursus

Aftrekcursus
Bron:

Deel deze foto via

Kijk nou eens, wat een gezellige stel meiden bij elkaar die even na 40 jaar gaan leren wat ze eigenlijk in hemelsnaam aanmoeten met die pik die eens in de zoveel tijd voorbij komt in hun handen. RIP aan alle kinderen en mannen die ineens hun moeder/vrouw op de foto zien staan boven de levensgrote tekst 'AFTREKCURSUS'.

5 Erotisch borduren

Erotisch borduren
Bron:

Deel deze foto via

Je zou denken: "Hey! Borduren! Dit wil ik leren, want ik heb eindelijk de respectabele leeftijd rondom de midlifecrisis bereikt." Maar wat dan? Je voelt jezelf nog niet oud genoeg om te borduren. Sterker nog: je jeugdige rebelsheid komt weer opzetten. Dus ga je natuurlijk erotisch borduren! En alsof het allemaal nog niet grappig en spannend genoeg is om tieten en piemels te borduren, vraagt Linda. Festival hier ook nog even een toeslag van vijf euro voor. We gaan je op dit festival dus niet gratis inspireren, hè.

6 Praten over de liefde met Corine Koole

Praten over de liefde met Corine Koole
Bron:

Deel deze foto via

Kijk, over de liefde praten is natuurlijk niets mis mee. Zolang we niet een gevalletje Jamie Li hebben die verkondigd dat je altijd maar zin moet maken als je vent wil seksen omdat anders je relatie binnen de kortste keren op de klippen loopt. Ik weet niet hoe Corine Koole tegenover de liefde staat. Dus misschien is dit nog wel het meest normale onderdeel van de excentrieke timetable.

7 Kutcakes versieren

Kutcakes versieren
Bron:

Deel deze foto via

Ha-ha. Laten we lekker gaan bakken, want dat is wat vrouwen leuk vinden. Maar een normale cupcake is natuurlijk niet spannend genoeg. Laten we vagina's bakken! Hilarisch! Lieve mensen: waarom zou je dit in hemelsnaam willen doen? Het is het equivalent van piemels kleien tijdens een vrijgezellenfeest: het is zo ongemakkelijk en vreemd. Mijn tip: kijk een keertje porno. Misschien komen je seksuele fantasieën dan beter tot uiting dan dat je ergens de oerdrang voelt om een kut te bakken.

8 Piemels haken en vagina's breien

Piemels haken en vagina's breien
Bron:

Deel deze foto via

Hoe oud is het publiek dat op dit festival afkomt? Piemels en vagina's tekenen deden we toen we 12 waren, maar schijnbaar is het ook weer grappig als je het op je 40e gaat breien. En het ergste is nog: waarom wil je het dan als broche dragen????????????????? Het is nog eerder leuk om zo'n breiwerkje in de kerstboom te hangen. Of gewoon bij het grofvuil te gooien.

9 Hoe zouden we dit vinden als dit op een mannenfestival gedaan werd?

Hoe zouden we dit vinden als dit op een mannenfestival gedaan werd?
Hoe zouden we dit vinden als dit op een mannenfestival gedaan werd?
Bron:

Deel dit GIFje via

Waarschijnlijk zou iedereen pissed worden. Dus wat ik me afvraag: waarom zijn de Huishoudbeurs-light vrouwen zo enorm seksueel gefrustreerd dat ze in hemelsnaam aan deze idiote dingen mee willen doen? Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel