7 Dingen die overduidelijk ontworpen zijn door mannen

De doorspoelknop van een wc krijg je dus no way josé doorgetrokken met lange nagels hoor?!

7 Dingen die overduidelijk ontworpen zijn door mannen

Deel dit artikel op

1 Prullenbakjes op het vrouwentoilet

Prullenbakjes op het vrouwentoilet

Deel deze foto via

Zoals dit ding. Er zijn twee handen nodig om 'm open te krijgen. Sta je dan, met één hand vrij en in je andere klauw een bebloede tampon. Dat gáát niet. Dit kan gewoon niet door een vrouw ontworpen zijn.

2 Letterlijk ieder marktplein in iedere stad (en vast ook dorp)

Letterlijk ieder marktplein in iedere stad (en vast ook dorp)
Bron:

Deel deze foto via

Die verrekte kinderkopjes! Wat moet je ermee? Deze pleinen zijn overduidelijk enkel bewandelbaar voor de platste schoenen op aarde.

3 Haarelastiekjes

Haarelastiekjes
Bron:

Deel deze foto via

Ja, ze lijken handig, maar dat zijn ze dus echt niet. Eén keer er omheen is te los, twee keer er omheen en je hebt binnen een kwartier hoofdpijn. Potver.

4 Brandmelders

Brandmelders
Bron:

Deel deze foto via

En dan vooral op de manier waarop ze open te maken zijn om batterijen te vervangen. Dat ze helemaal op het plafond bevestigd worden is al schijtirritant (hoe moet je er in godsnaam bijkomen?), maar we begrijpen de reden voor deze plek ten minste nog. Wat we niet begrijpen, is dat ze zo onmogelijk open te maken zijn. Om chagrijnig van te worden, zeg. Volgens mij heeft bijna iedere vrouw een man nodig om een brandalarm van het plafond te halen.

5 Om in de brandsferen te blijven: brandtrappen

Om in de brandsferen te blijven: brandtrappen
Bron:

Deel deze foto via

Die rasters zijn onmogelijk om op te lopen wanneer je hakken aan hebt! Bij iedere stap zak je 12 cm naar beneden door zo'n gat heen. Nu mag ik hopen dat je niet vaak op een brandtrap hoeft te staan, maar mocht je hele galerij nu van dit fantastische rasterstaal gemaakt zijn (zoals bij mijn flat), dan wens ik je veel succes met naar beneden lopen. (Voor degenen die nu denken "dan doe je je hakken toch gewoon beneden aan?": jullie hebben overduidelijk nog nooit op sokken of blote voeten over zo'n raster gelopen.)

6 Doorspoelknop van de wc

Doorspoelknop van de wc
Bron:

Deel deze foto via

Zoals deze hierboven. Laat je vingernagel iets langer groeien dan die van de gemiddelde man en je krijgt de wc al niet meer doorgetrokken. Wat een fantastisch ontwerp.

7 Het hele design van auto's

Het hele design van auto's
Het hele design van auto's
Bron:

Deel dit GIFje via

Auto's zijn oprecht zo vrouwonvriendelijk als de pest. Je zit dicht op het stuur omdat je niet fatsoenlijk bij het gaspedaal kan (althans, voor de middellange tot kortere vrouwen onder ons) waardoor je aan de linkerkant van de auto geen steek meer ziet door de behuizing die precies in je zicht zit. Tevens wordt je nek er oprecht afgesneden door de gordel (vooral wanneer je een topje draagt). En uiteraard is het gaspedaal intrappen ook echt weer onmogelijk met een andere schoen dan een sneaker.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel