7 Redenen waarom horecamensen een hekel hebben aan versgeperste jus d'orange

Brb even drie uur bezig met één glaasje sinaasappelsap.

7 Redenen waarom horecamensen een hekel hebben aan versgeperste jus d'orange

Deel dit artikel op

1 Het maken van een glas sinaasappelsap neemt te veel tijd in beslag

Het maken van een glas sinaasappelsap neemt te veel tijd in beslag
Het maken van een glas sinaasappelsap neemt te veel tijd in beslag
Bron:

Deel dit GIFje via

Op een rustige dag is dat niet zo erg, maar als het een drukke dag is... GODVER! Dan moet je eerst een sinaasappel pakken, dan moet je hem door de helft snijden, dan moet je nog persen, dan is het net niet genoeg, dus nog een sinaasappel erbij pakken en ondertussen hoor je de bonnenprinter op hol slaan, want er komen nieuwe bestellingen binnen.

2 Je handen stinken ook gelijk de hele dag naar sinaasappel

Je handen stinken ook gelijk de hele dag naar sinaasappel
Je handen stinken ook gelijk de hele dag naar sinaasappel
Bron:

Deel dit GIFje via

Fijn dit.

3 Op de overgebleven sinaasappelschillen komen gelijk fruitvliegjes af

Op de overgebleven sinaasappelschillen komen gelijk fruitvliegjes af
Op de overgebleven sinaasappelschillen komen gelijk fruitvliegjes af
Bron:

Deel dit GIFje via

Ondertussen probeer je (onopvallend, want je wilt niet dat de gasten het zien) met je theedoek de vliegjes dood te meppen.

4 Die fruitvliegjes komen trouwens ook af op de pers natuurlijk

Die fruitvliegjes komen trouwens ook af op de pers natuurlijk
Die fruitvliegjes komen trouwens ook af op de pers natuurlijk
Bron:

Deel dit GIFje via

En die pers staat natuurlijk ook weer in het zicht van de gasten. Dus nu moet jij, naast duizend bonnetjes afwerken, ook nog eens de insectenverdelgingsdienst uit lopen te hangen en daar heb je gewoon geen tijd voor. OKÉ?!

5 Sinaasappelsap maken betekent ook dat je vanavond de pers moet schoonmaken

Sinaasappelsap maken betekent ook dat je vanavond de pers moet schoonmaken
Sinaasappelsap maken betekent ook dat je vanavond de pers moet schoonmaken
Bron:

Deel dit GIFje via

En iedereen weet dat dat het allerkutste is wat er maar te doen valt. Zeker als je gewoon snel de bar wilt afsluiten, maar dan ineens zes uur vertraagd wordt door dit klusje.

6 Die stukjes vruchtvlees bewijzen keer op keer dat ze kinderen van de duivel zijn

Die stukjes vruchtvlees bewijzen keer op keer dat ze kinderen van de duivel zijn
Bron:

Deel deze foto via

Want hoe vaak je de pers ook afspoelt: je blijft van die gore slierten vruchtvlees vinden.

7 Mensen hebben vaak ook nog eens het gore lef om hun verse jus niet op te drinken

Mensen hebben vaak ook nog eens het gore lef om hun verse jus niet op te drinken
Bron:

Deel deze foto via

Ja, nou hebben ze je echt link gemaakt hoor! Bloed, zweet en fucking tranen zaten in dat glas jus. Maakt me niks uit dat je vol zit, dan blijf je maar wat langer. WAT DOE JE ME AAN?!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel