Dit is geen grap: Shrek was vijf jaar geleden een vlogger op YouTube

En het resultaat daarvan is... Interessant.

Dit is geen grap: Shrek was vijf jaar geleden een vlogger op YouTube

Deel dit artikel op

Dat het internet Shrek verafgoodt is geen geheim meer tegenwoordig

Dat het internet Shrek verafgoodt is geen geheim meer tegenwoordig
Dat het internet Shrek verafgoodt is geen geheim meer tegenwoordig
Bron:

Deel dit GIFje via

Memes, fan fiction en een door fans gemaakte remake van de eerste film: Shrek heeft een tweede leven gevonden op het internet! Dat moeten de mensen bij Dreamworks ook hebben gezien, want blijkbaar had iemand bij de filmstudio het rare idee om Shrek zijn eigen vlog-serie te geven op YouTube.

Waarom? Al sla je me dood, maar blijkbaar vond de rest het ook een goed idee. Dit idee heeft geresulteerd in het feit dat we nu video's hebben van Shrek die tegen de camera praat. Hier een kleine greep uit Shrek's vlogverleden. Kijk en zie hoe je jeugd langzaam afbrokkelt tot er niets meer van over is dan een groen menneke dat hip probeert te doen.

Hoe konden ze dit Shrek aandoen...

1 Sta je ook altijd voor lul tijdens het uitgaan? Shrek heeft de oplossing!

Vooral ook mooi dat hij komt aanlopen alsof hij niet wist dat de camera er stond. Classic move, Shrek! Als dat vloggen niets wordt, dan kan je altijd nog acteur worden. Oh wacht... DAT WAS JE AL! #waarblijftShrek5

2 We kwamen er ook achter dat Shrek een rare obsessie heeft met boybands(??)

Want we dachten natuurlijk allemaal: "Ja leuk hoor al die Shrek-films, maar waarom weten we nu nog steeds niet wat Shrek van boybands vindt?!" Ook mooi om te zien dat ze het over Wrong Direction hebben. Laat maar weer even zien hoeveel er alweer veranderd is in de afgelopen vijf jaar!

3 Altijd al willen weten hoe je moet reageren als je een oger tegenkomt? OKÉ!

Je moet de animatoren wel props geven dat ze in het begin Shrek hebben geanimeerd alsof hij van achter de camera komt gerend. Alsof hij de camera aan had gezet en daarna meteen begon met z'n vlog. Oog voor detail, mensen!

4 Bel Rotjoch maar, want ik MOET Shrek bij 101Barz zien voor een sessie

Nee, maar eerlijk. Deze rap is véél beter dan hij zou moeten zijn. Als in: ik vibe echt lekker op deze track en heb hem nu al een paar keer geluisterd?? Het begin blijft wel vreselijk awkward. Shrek die persoonlijk tegen me praat zal nooit gaan wennen, denk ik.

5 Deze is zeer relatable voor alle mensen die vreselijk slapen

Vervang ezel in dit geval met té lang op m'n mobiel zitten, schreeuwende buurkinderen en kat die de hele nacht miauwt en dan heb je basically my life.

6 Shrek heeft een collab met de Gelaarsde Kat en het gaat over #swag

Weet je nog toen het hele internet vol stond met het woord 'swag'? Nou, Shrek weet het duidelijk nog wel. Het is een soort tijdcapsule waar we naar kijken. Het is fascinerend en ik kan me nog steeds niet voorstellen dat dit vijf jaar geleden relevant was. Het voelt als véél langer geleden!

7 In deze video bewijst Shrek maar weer even waarom hij mijn spirit animal is

Shrek moet wel echt even werken aan z'n YouTube-persoonlijkheid. Het voelt nu een beetje geforceerd, waardoor ik niet geloof dat hij dit écht vervelend vindt. Wacht... Wat doe ik? Zit ik nu serieus Shrek advies te geven? Heb ik hiervoor universiteit gedaan? Oh god...

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel