VIDEO | Nederlander scoort internationale viral met zijn 80's versie van Drake-hit

Simon de Wit (beter bekend als @musicbyblanks) is wat ons betreft dé nieuwe muzieksensatie!

VIDEO | Nederlander scoort internationale viral met zijn 80's versie van Drake-hit

Deel dit artikel op

Het is altijd fijn om te zien dat iemand uit Nederland het goed doet

Het is altijd fijn om te zien dat iemand uit Nederland het goed doet
Het is altijd fijn om te zien dat iemand uit Nederland het goed doet
Bron:

Deel dit GIFje via

Weet je nog, zo'n zeshonderd jaar geleden, in het prille begin van YouTube? Toen hadden we ook al een klein Nederlands succesje op het gebied van muziek: Esmée Denters maakte toen naam op het platform. Ze werd zelfs getekend door Justin Timberlake en bracht de hit Outta Here uit. Ondertussen is de clip daarvan alweer twaalf miljoen keer bekeken. Maar genoeg over Esmée... We zijn hier namelijk om dé nieuwste Nederlandse muzieksensatie te bespreken: Simon de Wit (heeeeerlijk Hollandse naam wel)!

Simon heeft de wereld namelijk geblessed met deze heerlijke video

Simon is een slimme jongen, want het kan je niet zijn ontgaan dat de hele wereld de afgelopen tijd uit z'n auto is gesprongen om mee te doen aan de #KikiDoYouLoveMe-challenge. Gelukkig is Simon ook een getalenteerde jongen, dus hij trakteert ons op misschien wel één van de creatiefste versies van deze challenge. Hij weet het lied namelijk zo te bewerken en te recorden dat het aanvoelt als een lied dat zo uit de jaren tachtig komt moonwalken.

De video werd gisteren gedeeld op de Facebook en Instagram van LADbible en heeft op het moment van schrijven al meer dan 3 miljoen views. Een week geleden postte de site ook al Simon's 80's versie van Post Malone's Better Now op haar social kanalen. Die video heeft inmiddels al tien miljoen views. Dus ja: het gaat lekker met Simon! 

Nog meer bewijs nodig dat Simon getalenteerd is? CHECK DIT DAN!

Is het raar dat ik het oneerlijk vind dat het Simon én heel goed kan zingen én muziek kan maken EN OOK NOG EENS een perfecte schedelstructuur heeft? Nee toch? Fijn! Wij zijn in ieder geval razendbenieuwd wat Simon ons nog meer gaat brengen. Kom maar door!

 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel