Zo kwam ik erachter dat ik verliefd was... op een frikandelbroodje <3

Misschien gaan we zelfs ooit wel trouwen.

Zo kwam ik erachter dat ik verliefd was... op een frikandelbroodje <3

Deel dit artikel op

1 In romantische films hoor je vaak dingen over de "High School-sweetheart"

In romantische films hoor je vaak dingen over de "High School-sweetheart"
In romantische films hoor je vaak dingen over de "High School-sweetheart"
Bron:

Deel dit GIFje via

Oftewel, iemand waar je op de middelbare school helemaal gek op was. Het is dan ook vaak het Amerikaanse ideaal om met je High School-sweetheart te trouwen, dan heb je het pas écht gemaakt. Living the dream, baby! 

2 Nu heb ik alleen nooit een High School-sweetheart gehad </3

Nu heb ik alleen nooit een High School-sweetheart gehad </3
Nu heb ik alleen nooit een High School-sweetheart gehad </3
Bron:

Deel dit GIFje via

Toen ik op de middelbare school zat was ik helemaal nog niet bezig met daten. Dat vond ik niet erg hoor. De puberteit kwam gewoon wat later! Alleen NU vind ik dat wel erg... Nu ben ik vierentwintig en de klok begint te tikken. M'n moeder heeft nu al een paar keer "voor de grap" gezegd dat ze met dit tempo nooit kleinkinderen zal krijgen en het Amerikaanse ideaal is iets dat ik graag nastreef...

Alleen ik had niemand op de middelbare school waar ik iedere minuut aan dacht, waar ik elke pauze weer bij wilde zijn, die mij een gek gevoel in m'n maag gaf en waar ik dus eigenlijk geen minuut zonder mee kon leven. 

3 Maar wacht eens even... Er was wel iemand die mij dat allemaal kon geven!!

Maar wacht eens even... Er was wel iemand die mij dat allemaal kon geven!!
Bron:

Deel deze foto via

Frikandelbroodje! Tuurlijk, iedereen op de middelbare ging met haar. Alleen wat wij hadden, was echt iets speciaals! Ken je dat gevoel dat je je zo op gemak voelt bij iemand, dat je echt jezelf kan zijn? Dat had ik bij Frikandelbroodje... Je vraagt je misschien af waar het de laatste jaren dan misgegaan is. Begrijpelijk! Nou, je kent het wel. Je denkt rond je twintigste dat je al heel wat bent. Je wilt van de middelbare school-imago af. Dus je woont eindelijk op jezelf en geniet daar van snacks waar je eerst niet zomaar bij kon komen. Je drinkt liters bier, vreet kilo's pizza en beseft na een paar jaar dat dit ook niet langer zo kan. Dus je gaat gezond doen, je eet fruit, je probeert meer te sporten. Ondertussen is Frikandelbroodje een schim geworden, een hoofdstuk heel wat bladzijdes terug in het boek genaamd "Je Leven" en volkomen verdwenen uit de huidige realiteit.

Maar nu besef ik dat ik haar nooit had mogen laten gaan! Ze is de ware voor mij!

4 Toen ik dit eenmaal besefte, ben ik gelijk naar de buurtsuper gesprint!

Toen ik dit eenmaal besefte, ben ik gelijk naar de buurtsuper gesprint!

Deel deze foto via

En daar lag ze, alsof ze me verwachtte! Het was zo'n mooi moment... Ik had geen tijd om onzeker of verlegen te doen, dus ik stapte meteen op haar af. Normaal ben ik wel een guy die van small talk houdt, maar opeens was ik super direct. Ik vroeg gelijk of ze deze "muffe supermarkt" achter zich wilde laten en met mij wilde gaan. Ze vroeg niet eens waar we naartoe zouden gaan, dat was niet nodig. Ze keek me aan en ik wist genoeg. Ik voelde me de koning te rijk! 

5 We zijn gezellig naar het park geweest en we hebben uren met elkaar gepraat

We zijn gezellig naar het park geweest en we hebben uren met elkaar gepraat

Deel deze foto via

God, we hadden het echt over van alles en niets. Je zou denken dat we het alleen maar over vroeger hebben gehad, gezien het feit dat we elkaar zolang niet gezien hadden. Niks is minder waar! De gesprekken die we voerden ontstonden zo natuurlijk. Ik kon echt alles bespreken met haar en ik besefte hoe erg ik dat wel eigenlijk niet gemist had in mijn leven.

6 We deden eigenlijk gelijk alle dingen die verliefde stelletjes ook doen!

We deden eigenlijk gelijk alle dingen die verliefde stelletjes ook doen!
We deden eigenlijk gelijk alle dingen die verliefde stelletjes ook doen!

Deel dit GIFje via

Een beetje die vibe van Turks Fruit, dat zij zo achterop zijn fiets zit en roept: "We zijn getrouwd!" En dat ze dan totaal geen moeite doen om te beseffen dat ze ziek irritant bezig zijn en dat ze waarschijnlijk door heel Amsterdam veertig ongelukken hebben veroorzaakt. Dat waren wij! Het maakte ons niet uit wie er allemaal keek, we hadden elkaar en dat was genoeg!

7 De mensen in het park waren zichtbaar ontroerd door onze puurheid

De mensen in het park waren zichtbaar ontroerd door onze puurheid
De mensen in het park waren zichtbaar ontroerd door onze puurheid
Bron:

Deel dit GIFje via

Echte liefde, dat zag je meteen. Mensen stopten echt even met wat ze deden om van ons, nou ja, je weet wel, te genieten! Op een gegeven moment probeerde zelfs iemand zo'n slow-clap in te zetten, in de hoop dat iedereen mee zou doen, maar dat vond iedereen echt ziek gênant en vreemd. Dus hij werd uitgescholden door iemand en rende huilend weg. Dit hadden wij natuurlijk niet door, want we waren ZO verliefd dat we alleen elkaar zagen. Machtig mooi...

8 OEPS!

OEPS!

Deel deze foto via

Ja, voordat je boos wordt: ik was best wel een beetje m'n lunch vergeten en ik zag allemaal andere stelletjes romantisch picknicken in het park. Dat vond ik best een goed idee natuurlijk en ik heb sowieso altijd honger... 

Dus ja! Je weet wat ze zeggen: er zijn genoeg vissen in de zee, dus er zullen vast ook wel genoeg frikandelbroodjes in die bak bij de supermarkt liggen. Bedankt voor het luisteren en tot ziens! XOXO

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel