Star Wars-actrice wordt van social media weggepest door kinderachtige kutfans

Star Wars-fans moeten verdomme eens normaal doen met hun harses.

Star Wars-actrice wordt van social media weggepest door kinderachtige kutfans

Deel dit artikel op

Ik presenteer u het Instagram-account van Star Wars-actrice Kelly Marie Tran:

Ik presenteer u het Instagram-account van Star Wars-actrice Kelly Marie Tran:
Bron:

Deel deze foto via

Leeg, hè? 

Kelly speelde in Star Wars: The Last Jedi de rol van Rose. Dit werd met de release van de film door sommige media gehyped, want ze zou de eerste Aziatisch-Amerikaanse actrice zijn die een hoofdrol zou vertolken in de serie. Een grote stap voor representatie van deze groep mensen in Hollywood-films. 

De film kwam uit en vele mensen vonden hem tegenvallen. Dat kan! Het is en blijft een film en daar mag je zeker een mening over hebben. Er was vooral kritiek op het karakter van Rose en, eerlijk is eerlijk, het was zeker niet het sterkste en best doordachte personage. Ik zal het je nog sterker vertellen: de film was al zo overbevolkt, dat (onder andere) haar verhaallijn er voor zorgde dat de film totaal geen focus bevatte. Elke keer als de film lekker opgang kwam, werd er verplicht terug geschakeld naar een andere scène. En dat vond ik oprecht wel zonde, heb zelf namelijk wel echt een soft-spot voor de serie. Heb alle films met veel plezier gekeken, maar deze film miste gewoon net de magie. 

Maar goed, het is maar een film. Toch? FOUT! Het is Star Wars en dat is LIFE! Althans volgens 3% van de Star Wars-fans. Hun Star Wars was namelijk he-le-maal verpest en daar moeten mensen voor boeten! En ja, Rose was één van de redenen dat de film niet werkte. Wat moet je dan doen? Ik weet het! We gaan de actrice die haar vertolkte op Instagram pesten, want het is haar schuld! 

Nou en dat deden de fans dus in een dusdanige hoeveelheid, dat actrice Kelly Marie Tran het nodig vond om al haar insta-posts te verwijderen. Kan je het je voorstellen? Dat je je telefoon pakt en dat je alleen maar wordt lastig gevallen met vreselijke reacties op je foto's. Het gaat hier dan ook écht om ongevoelige en nare reacties. Haar uitschelden, omdat ze vrouw is. Omdat ze Aziatisch is. Omdat ze (onbedoeld) het gezicht is geworden van de verandering in de Star Wars-serie. 

Hier een Twitter-voorbeeld (want insta is er dus niet meer) van een oude baby

Hier een Twitter-voorbeeld (want insta is er dus niet meer) van een oude baby
Bron:

Deel deze foto via

HA HA HA!! SNAP JE?! Omdat ze gezet is en niet super dun. CLASSIC!! 

Godsamme, wat is er mis met je? Dit is dan nog een "milde" tweet, maar dat maakt hem niet minder kinderachtig of achterlijk. 

Twitteraar Nicholas Levi weet het even mooi voor ons op te sommen

Fuck the fans

Niet helemaal mee eens, want laten we eerlijk wezen: het overgrote deel van Star Wars-fans zijn gewoon lieve mensen. Ze weten dat het een film is en misschien waren zij ook wel teleurgesteld in de film, maar zij weten écht wel beter dan hun agressie af te reageren op een jonge actrice. Ze vinden het jammer, kijken misschien nog even een Star Wars-film die ze wel leuk vinden en gaan door met hun leven. 

Dus nee, niet Fuck the fans. Fuck die kinderachtige klojo's die niks beters te doen hebben. 

Op Twitter is er nu gelukkig veel liefde voor Kelly en wij steunen haar ook!

Op Twitter is er nu gelukkig veel liefde voor Kelly en wij steunen haar ook!
Bron:

Deel deze foto via

Want hoe middelmatig haar karakter ook was in de film. Iemand seksistische en racistische comments sturen, omdat je het ergens niet mee eens bent, is NOOIT acceptabel. Dus hallo 3% van de Star Wars-fans, ga je schamen en word misschien even wat volwassener. Dan is je leven misschien ook wat makkelijker. Stel je voor dat je dik een half jaar na de release van een film nog steeds zo opgefokt bent. Lijkt me zeeeer vermoeiend.

 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel