Deze K3-nummers gaan stiekem keihard over seks

Blijkbaar probeerde K3 niet alleen jou, maar ook je vader te laten schudden op de muziek.

Deze K3-nummers gaan stiekem keihard over seks

Deel dit artikel op

Karen, Kristel en Kathleen. Dit iconische trio kennen we allemaal als K3. Sinds de breuk is K3, K3 niet meer. Onze jonge meisjes- (en jongens)harten zijn verscheurd en we voelen ons bedrogen door de nieuwe formatie: Hanne, Marthe en Klaasje. H1M1K1? Dit klopt gewoon niet. We missen ons oude vertrouwde K3, met hun vrolijke dansjes en onschuldige liedjes. Of zijn die toch niet zo onschuldig als ze lijken? Hoog tijd om terug in de tijd te gaan. We leggen de songteksten onder de loep en (spoiler!) die gaan gewoon keihard over seks.

1 Oya Lé Lé

Laten we maar meteen met de ergste beginnen, dan kan het alleen nog maar beter worden: “… mijn hart staat in vuur en vlam als je mij verwent.” Verwent? Met al het speelgoed dat je ze geeft bedoel je toch, Kathleen?

Maar het houdt niet op:Oye oya lele, ik geef je een stiekeme zoen, oye oya lele, en niemand die merkt wat we doen”. En wij maar keihard meeblèren!

2 Dokter dokter

In schattige pakjes zingen Karen, Kristel en Kathleen het volgende: Ik krijg het koud als je zacht in m'n oor bijt. De dokter is inmiddels zijn baan kwijt.

3 Heyamama

“Ik wil jou, jij wil mij Ik weet een plekje waar ze ons niet vinden. Jij mag me verslinden.” K3 lust je rauw.

Maar wacht, het wordt nog erger: “doe het héél zachtjes, geen kreetjes en geen lachjes.” Geen kreetjes, really?

4 Blub ik ben een vis

“Ik voel me als betoverd en ik neem je met me mee. Niemand zal ons horen op de bodem van de zee.” Ik vraag me af of dit legaal is?  

5 Liefdeskapitein

‘‘We kiezen een plekje voor ons alleen, geen drukte, geen mensen meer om ons heen. Ik wil alles met je delen, ’t maakt me niks uit hoe of waar’ Het maakt me niet uit hoe of waar.. beetje goedkoop, of niet?

En even verderop: ‘En dan draag ik een matrozenmuts en niet meer dan dat.” Onze jeugd lijkt in één klap niet meer zo onschuldig.

6 Leonardo

"Een kusje op je zachte mond en wie weet wat er daarvan komt". We weten inmiddels écht wel wat daar van komt.

Heb je even wat tijd nodig om dit allemaal te verwerken? Het is oké, ik ben er ook nog steeds niet helemaal overheen. Gelukkig hebben we de herinneringen nog. 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel