Alle verfilmde boeken van Carry Slee staan nu op Netflix!

Zo sluit jij 2018 lekker nostalgisch af.

Alle verfilmde boeken van Carry Slee staan nu op Netflix!

Deel dit artikel op

Ik hield vroeger absoluut niet van lezen. Maar áls ik dan een boek las, was-ie ongetwijfeld van Carry Slee. De meeste van deze boeken zijn ook nog eens verfilmd en laten deze films nou allemaal op Netflix staan! Plan dat nostalgische avondje met je vriendinnen of je zus maar alvast in want dit zijn alle films die je nu weer kunt kijken.

1 Afblijven

Melissa wil het graag maken als hiphop-danseres maar komt met foute mensen in aanraking die haar drugs aanbieden en belandt op het verkeerde pad. Haar beste vriend Jordi doet er alles aan om haar te helpen.

2 Timboektoe

De ouders van Isa en Kars hebben besloten om een oude camping over te kopen in Frankrijk. Isa en Kars moeten mee verhuizen naar de camping die de naam Timboektoe heeft gekregen. Na alles opgeknapt te hebben komen ze erachter dat ze grote concurrentie hebben van een andere camping, waardoor camping Timboektoe zwaar in de problemen komt.

3 Lover of Loser

Mees is verliefd op Eva. Hij ziet haar bij zijn optreden weglopen met een gluiperige jongen genaamd Ricardo. Hij gaat erachter aan en komt erachter dat hij geen goede jongen is en dat Eva iets vreselijks staat te wachten.

4 Radeloos

De vader van Paco komt te overlijden en Paco geeft zichzelf hier de schuld van. Hij komt in een depressie en ook zijn vriendin Floor is er niet voor hem. Maar dan is daar Yara, die zelf ook haar leven niet op het goede spoor heeft, maar wel een steun is voor Paco.

5 Razend

Sven wil graag filmregisseur worden en heeft een oogje op Roosmarijn, die vaak de hoofdrol speelt in zijn opnames. Alleen gaat alles niet vanzelf. De vader van Sven maakt zijn leven tot een hel en ook Roosmarijn zit in een moeilijke situatie.

6 Spijt!

Jochem wordt heel erg gepest op school. Er zijn maar een paar mensen zoals David en Vera die hem proberen te helpen maar helaas is dit niet genoeg. Op de avond van het feest gaat het helemaal fout.

7 Pijnstillers

De muzikale Casper woont samen met zijn moeder; zijn vader heeft hij nooit gekend. Zijn moeder blijkt kanker te hebben en daarom gaat hij op zoek naar zijn vader, die hij uiteindelijk vindt en waar hij goed mee op kan schieten. Alles lijkt goed te gaan. Hij wordt verliefd op Anouk en wordt samen met haar toegelaten tot het jeugdorkest. Alleen dan loopt het opeens heel slecht af met zijn moeder en heeft hij nergens meer zin in.

8 Kappen!

Sander was heel close met zijn vrienden tot op een dag zijn vrienden een voorbijganger in elkaar sloegen en Sander daar de schuld van wilden geven. Maar Sander heeft bewijs dat hij het niet was en doet er alles aan om dat én zijn vriendin Indra uit handen van zijn vrienden te houden.
Veel plezier met bingewatchen!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel