De serie Poesjes is terug op Zapp en iedere dierenliefhebber MOET dit zien!

Ontmoet de poesjes van Kattenlaan 9.

De serie Poesjes is terug op Zapp en iedere dierenliefhebber MOET dit zien!

Deel dit artikel op

 

De serie Poesjes is weer terug van weggeweest! In 2015 kwam het eerste seizoen uit van deze té schattige serie over de poesjes Boudewijn, Cathelijne, Mandarijn, Luna, Hugo en schildpad Ed die iedere dag worden gevolgd in hun dagelijks leven. Maar nu is er een tweede seizoen!

De poesjes wonen op Kattenlaan 9 in een op maat gemaakte bed & breakfast waar zij veel avonturen beleven met al hun vriendjes. Ze hebben niet alleen poezen als vriendjes, maar ook een goudvis, konijn, slak en zelfs een wandelende tak. Samen met hun vrienden gaan ze vaak naar 'Café de Kom', waar ze samenkomen en waar vaak leuke dingen worden georganiseerd. 

 

Bron:

Deel deze foto via

Daar zijn ze dan! Zó schattig, dit is niet meer normaal.

 

Ook praten de dieren. Alle dieren hebben een eigen stem die wordt ingesproken door bekende stemacteurs. Waylon kreeg de eer om de stem van één van de dieren in te mogen spreken voor een aflevering. Hij mocht de stem van een coole wandelende tak die meedeed aan een talentenjacht inspreken

 

Neem een kijkje achter de schermen op de set van Poesjes. Zo wordt alles dus gefilmd. Ze maken letterlijk een huis op kittenformaat en dan worden ze gefilmd terwijl ze erin rondlopen. Ik vind dit echt geniaal bedacht.

 

Hier laten ze zien hoe ze de meubels hebben gemaakt voor alle dieren. Alles wordt met de hand gemaakt. Hoe leuk is dat?!

 

Bron:

Deel deze foto via

Poesjes is niet alleen leuk voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen. Het zit vol humor en is gewoon te schattig voor woorden. De serie is iedere dag te zien om 17:45 op NPO Zapp!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel