De 10 vreemdste gevallen die bij Dr. Phil zijn verschenen

De gekste gekkies op een rij.

De 10 vreemdste gevallen die bij Dr. Phil zijn verschenen

Deel dit artikel op

Dr. Phil heeft een hoop voor zijn kiezen gekregen in de afgelopen paar jaren. Hij heeft in totaal 2.191 afleveringen uitgebracht waarin hij per aflevering een persoon sprak over zijn of haar problemen met als doel een oplossing te vinden voor het einde van de aflevering. Tussen die 2.191 mensen zaten soms ook hele rare mensen die zich in situaties bevonden die onvoorstelbaar zijn. Die gekkies hebben wij voor jullie op een rijtje gezet.

10 Riley - superfan van Taylor Swift gelooft dat hij Shake It Off heeft geschreven

Typisch gevalletje wanhopige fan Riley zegt dat hij ''gelooft'' dat hij Shake It Off van Taylor Swift heeft geschreven maar dat er ook een mogelijkheid is dat hij het niet heeft gedaan. Zijn reden waarom hij gelooft dat hij het heeft geschreven komt door zijn idee dat Taylor Swift zijn soulmate is en dat hij voor eeuwig van haar houdt. Maar verder is er geen bewijs dat hij het heeft geschreven. Dr. Phil zegt dat hij beter zijn tijd kan besteden aan écht dingen produceren in plaats zichzelf voor schut te zetten.

9 Danielle Bregoli - CASH ME OUSSIDE HOW BOUT THAT

Danielle is zonder twijfel de meest bekende gast die Dr. Phil ooit in zijn show heeft gehad. Zij was zo onhandelbaar dat haar moeder haar naar de show bracht als laatste optie voor ze naar een gevangenis zou moeten. Tijdens deze uitzending zei ze haar bekende zin:''Catch me outside, how about that.'' en dit fragment ging viral over het hele internet. Na de uitzending werd ze omgetoverd tot de bekendste meme van dat moment en wilden vele YouTubers en verschillende organisaties samenwerken met haar. Nu heeft zij een platencontract bij Atlantic Records als rapper Bhad Bhabie. Dit allemaal doordat zij een levende meme is geworden.

8 Aneska - gaat familie achterna met een mes en doodt babyvogels

Aneska is geen normale twaalfjarige. Aneska heeft woedeproblemen. Als haar broertje vervelend doet, gaat ze hem achterna met een mes. Ook scheldt ze haar ouders uit en probeert ze iedereen pijn te doen. Deze problemen botviert ze niet alleen op haar familie maar op alles dat leeft. Ze vond eens een vogelnestje met babyvogels in de tuin en heeft ze allemaal vermoord. Zelf zegt ze dat agressie haar geruststelt. Dat probleem nam Dr. Phil onder de loep.

7 Zachary Davis - creepy gozer vertelt emotieloos over de moord op zijn moeder

Deze jongen was een van de engste gasten die Dr. Phil ooit heeft gehad. Zachary Davis, de jongen die zijn moeder heeft vermoord met een gigantische hamer vertelde over de moord en zijn motieven. Dit deed hij zonder emoties en met de stem van Darth Vader. Als je hem in een horrorfilm zou zetten hoeft hij niet eens te acteren, hij is al eng genoeg.

6 Marianne - de moeder die wilde dat haar dochter een borstvergroting nam

Marianne wilde dat haar dochter een borstvergroting zou nemen zodat haar vriend niets tekort zou komen en nooit bij haar weg zou gaan. Ook vond zij dat haar dochter veel seks moet hebben met haar vriend zodat hij het niet ergens anders gaat zoeken. In haar opinie was seks het enige waar mannen op uit zijn en dacht zij dat mannen niets om intelligentie of persoonlijkheid geven. Haar dochter vond dit complete waanzin en vroeg om de hulp van Dr. Phil zodat hij het misschien uit haar hoofd kon praten.

5 Romina Garcia - ''If your boyfriend beats you up, stay with him''

Romina Garcia had een hele onpopulaire mening: als mannen vrouwen slaan is het goed, slaan is een teken van liefde. Dr. Phil kon haar niet serieus nemen maar Romina meende wat ze zei. Ze maakte het uit met haar vriend omdat hij haar niet hard genoeg sloeg. Op het internet verdedigde zij mishandeling en gaf zij andere vrouwen tips over hoe zij positief moesten omgaan met mishandeling..... Dit tragische verhaal is ook tot een heel tragisch einde gekomen want Romina is in 2016 overleden. De oorzaak is onduidelijk.

4 Patricia - de vrouw die beweerde dat ze kanker had om geld krijgen

Patricia vertelde iedereen dat ze kanker had zodat mensen medelijden met haar zouden krijgen en ze donaties kon ontvangen. Ze vertelde op het nieuws dat zij 17 beroertes heeft gehad en dat haar gezicht getransplanteerd moest worden. Volgens haar dochter zijn dit allemaal leugens om aandacht en geld te krijgen. ''Als mijn moeder zo graag een show wilt, dan geven we haar een show.'' zegt haar dochter die hulp heeft gevraagd aan Dr. Phil.

3 Nikki - een zwangere vrouw die heroïneverslaafd was en in een busje woonde

Nikki was een intelligente vrouw die altijd goede cijfers haalde op school, in het cheerleading team zat en close met haar familie was. Tot zij op een dag begon met het gebruiken van heroïne. Zij verloor alles en ging met haar vriend in een busje wonen. Na een korte tijd werd zij zwanger, maar dit hield haar niet van haar verslaving af. Echter maakte dit het erger. Haar geld was op en de enige manier om aan geld te komen voor haar heroïne was om prostituee te worden. Ze was prostituee tijdens haar zwangerschap en heeft meerdere keren een overdosis drugs gehad. Haar familie schaamde zich voor haar en werden niet meer aangekeken door de mensen uit het dorp. Maar Nikki gaf daar niets om. Zij dacht dat heroïne nemen beter zou zijn voor de baby in plaats van afkicken en ''ziek'' worden.

2 Sexy Vegan - vond zichzelf te sexy voor een baan en heet nu Sexy Vegan

Sexy Vegan, voorheen bekend als ''Hans'' verscheen in een aflevering van Dr. Phil waarin hij zichzelf compleet voor schut zette. Hij brengt overal een spiegel met zich mee want hij vindt zichzelf ontzettend aantrekkelijk. Zelfs zo aantrekkelijk dat hij tè knap is om te hoeven werken, aldus Sexy Vegan. Hij liet zijn nieuwe naam op zijn gezicht tatoeëren en loopt er nog steeds vol trots mee te pronken. Hij pronkt niet alleen met zijn tatoeage maar ook met de rest van zijn lichaam. Hij houdt er namelijk van om in een speedo te dansen op straat en om zo alle aandacht naar zich toe te trekken. Gelukkig was Dr. Phil niet onder de indruk van hem en werd hij al snel naar de deur gewezen waar hij de studio verliet met zijn spiegel onder zijn arm.

1 Haley - ''I am pregnant with baby Jesus''

Deze meid dacht dat ze zwanger was van Jezus..... Jep. Maar Dr. Phil wist dat te ontkrachten door middel van een echo en een zwangerschapstest. Haley scheen helemaal niet zwanger te zijn en had alles gewoon bedacht. Later is ze nog een keer in de show verschenen omdat ze dacht dat Eminem haar vader was. Over gekkies gesproken.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel