8 Foto's van je ouders die een dagje op pad zijn

Op de fantastische Facebook-pagina ANWB Stelletjes komen we achter de ware aard van de Nederlander <3.

8 Foto's van je ouders die een dagje op pad zijn

Deel dit artikel op

Het ANWB-stel: je komt ze tegen op een duidelijk door bordjes aangegeven fietsroute (terwijl ze matchende windjacks dragen!) en bij de kaasafdeling in de supermarkt. Soms kom je ze tegen als je niet stopt op het zebrapad terwijl ze: "Hé! Dit is een zebrapad hoor!" roepen. En heel soms kom je ze tegen terwijl ze een dagje uit zijn. Kijk even mee naar deze fantastische beelden van een van Hollands prachtigste culturele erfgoed: het ANWB-koppel!

1 Dit zijn Bernadette en Hans, ze geven een feestje vanavond

Dit zijn Bernadette en Hans, ze geven een feestje vanavond
Bron:

Deel deze foto via

De bedoeling is dat iedereen die langskomt om de verjaardag van Hans te vieren iets lekkers meeneemt. Dan is het met z'n allen in een kring zitten nog nét even iets leuker! Omdat het feestje anders niet geslaagd is, halen Bernadette en Hans nog even snel 28 zakken paprika- en naturelchips (het was 2 halen, 1 betalen) en wat kaas en leverworst. De augurkjes hebben ze nog thuis, van de vorige kringverjaardag. Dat wordt genieten!

2 Willeke en Gerard zijn uitgenodigd voor het feestje van Hans...

Willeke en Gerard zijn uitgenodigd voor het feestje van Hans...
Bron:

Deel deze foto via

Maar ze kunnen natuurlijk niet met lege handen komen aanzetten. Daarom gaan ze nog even langs bij de benzinepomp voor een mooi bloemetje. Die van de pomp blijven toch het langste staan, echt waar voor je geld dus!

3 Carolien en Hendrik doen wat ze het liefste doen...

Carolien en Hendrik doen wat ze het liefste doen...
Bron:

Deel deze foto via

... namelijk door een oersaai Hollands landschap fietsen. Ze blijven netjes achter elkaar, want een kilometer verderop spotten ze alweer een tegenligger. Echt even lekker uitwaaien!

4 Ans en Fred gaan een lekker kopje koffie drinken op de markt vandaag

Ans en Fred gaan een lekker kopje koffie drinken op de markt vandaag
Bron:

Deel deze foto via

"Twee caputsinno alstublieft. En een stuk appeltaart. Of ik daar slagroom bijwil? 50 cent extra zegt u? Nee laat maar dan!" 

5 Tineke en Bernard hebben vandaag extra ver gefietst...

Tineke en Bernard hebben vandaag extra ver gefietst...
Bron:

Deel deze foto via

... dus besluiten ze zichzelf te trakteren op een lekker ijsje. Eigenlijk wil Bernard er ook nog een patatje bij, maar dat is niet goed voor z'n bloeddruk, aldus Tineke. Om het goed te maken mag Bernard een blikje fris bestellen. Wel om te delen natuurlijk, want het moet ook niet te gek worden. 

6 Ria en Hans (nee, niet de Hans die jarig was!) zijn op een missie

Ria en Hans (nee, niet de Hans die jarig was!) zijn op een missie
Bron:

Deel deze foto via

Bij de Blokker kun je namelijk alleen vandaag tegen een zeer goede prijs wasmiddel halen. Ook al hebben ze nog 10 flessen staan van de vorige aanbieding, is dit natuurlijk wel een eenmalige kans.

7 Hé! Iets dat lijkt op een bouwput! Daar is Wilfred altijd al gek op geweest

Hé! Iets dat lijkt op een bouwput! Daar is Wilfred altijd al gek op geweest
Bron:

Deel deze foto via

Hij vindt het in het bijzonder altijd heel fijn als ze een gaatje voor hem uitzagen bij bouwputten, zodat ie de bouwvakkers elke dag goed in de gaten kan houden. En Anika, ja Anika gaat gewoon mee. Ze heeft niet voor niets een bijpassend jack gekocht met Wilfred, die moet wel geshowd worden!

8 Cora en Hans (ja, alwéér een Hans!) zijn op weg naar het station

Cora en Hans (ja, alwéér een Hans!) zijn op weg naar het station
Bron:

Deel deze foto via

Ze gaan hun dochter Marie ophalen van het station. Hoewel Marie al jaren in Amsterdam woont en drie wereldreizen heeft gemaakt, zijn Cora en Hans toch een beetje bang dat ze niet weet hoe ze moet uitchecken met haar OV-chipkaart. En de bus naar huis pakken is ook gevaarlijk. Brrr nee, beter halen ze haar even op! Kleine moeite, toch?

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel