De net niet aangebrande stukjes eten zijn stiekem het allerlekkerste

Doorgefrituurde frietjes en aangebrande kaas op lasagne zijn gewoon orgasmes in je mond!

De net niet aangebrande stukjes eten zijn stiekem het allerlekkerste

Deel dit artikel op

1 Je hoort vaak genoeg: "Dat moet je niet eten hoor, daar word je ziek van!!"

Je hoort vaak genoeg: "Dat moet je niet eten hoor, daar word je ziek van!!"
Je hoort vaak genoeg: "Dat moet je niet eten hoor, daar word je ziek van!!"
Bron:

Deel dit GIFje via

Smaken mogen verschillen, maar kom op, je sterft echt niet ter plekke als je een hapje neemt van je iets te lang geroosterde boterham. Aangebrand? Nee, dat heet 'extra goed doorbakken'.

2 Stiekem bestaat er in jouw wereld niets lekkerders dan net niet aangebrand eten

Stiekem bestaat er in jouw wereld niets lekkerders dan net niet aangebrand eten
Bron:

Deel deze foto via

Het geeft precies die lekkere geroosterde smaak aan bijvoorbeeld een saai stukje brood. Ongezond? Misschien, maar het is gewoon een living on the edge-ding. Met genieten is toch niks mis? 

3 Je pikt altijd als eerste de meest krokante frietjes uit je bakje

Je pikt altijd als eerste de meest krokante frietjes uit je bakje
Je pikt altijd als eerste de meest krokante frietjes uit je bakje
Bron:

Deel dit GIFje via

Die slappe bleke frietjes mag iemand anders wel hebben. Jij gaat voor de harde, doorgefrituurde stukjes. Er gaat niets boven die krokante goddelijkheid in je mond. 

4 Dat je boterham iets te hard ging in de broodrooster, vind jij helemaal niet erg

Dat je boterham iets te hard ging in de broodrooster, vind jij helemaal niet erg
Bron:

Deel deze foto via

Wat maakt het uit dat die boterham een beetje zwartgeblakerd is? Het ergste schraap je er gewoon vanaf. 

5 Je bent ook vaak de persoon die andermans pizzakorst opeet

Je bent ook vaak de persoon die andermans pizzakorst opeet
Bron:

Deel deze foto via

Met een taaie, zachte pizzakorst kun jij natuurlijk ook niks, maar als hij lekker krokant is? Hmmm!!! Na je driedubbelbelegde pizza met extra kaas is er altijd ruimte voor een knapperige korst. 

6 Of worstjes met zo'n fijn gegrild velletje

Of worstjes met zo'n fijn gegrild velletje
Bron:

Deel deze foto via

De liefde voor verbrande worstjes valt eigenlijk te wijten aan je pa. Die preekte altijd dat vlees goed moet garen op de barbecue. Tja, niet zo heel gek dus dat je van een crispy velletje om je worstje houdt. 

7 De aangebrande kaas bovenop een bak lasagne

De aangebrande kaas bovenop een bak lasagne
Bron:

Deel deze foto via

Lasagne is van zichzelf al een creatie van de Schepper Hierboven, maar de gesmolten grilled cheese die je er rijkelijk bovenop hebt gestrooid? Je zegt altijd maar zo: zoiets als te weinig kaas bestaat niet. Zeker niet als de gesmolten kaas zijn krokante hoogtepunt heeft bereikt. 

8 Crème brûlée is eigenlijk alleen lekker vanwege de de harde korst

Crème brûlée is eigenlijk alleen lekker vanwege de de harde korst
Crème brûlée is eigenlijk alleen lekker vanwege de de harde korst
Bron:

Deel dit GIFje via

Vooral wanneer je er met je lepel op mag slaan, de goudbruine korst doormidden breekt en je het eerste hapje kan nemen. 

9 Of wat dacht je van de harde korst van (groot)moeders appeltaart?

Of wat dacht je van de harde korst van (groot)moeders appeltaart?
Bron:

Deel deze foto via

Iedereen weet toch dat de korst het allerlekkerste van de hele taart is? Helemaal wanneer er extra deeg is gebruikt (bedankt mam!) zodat de bodem dubbel zo dik is en je dus nog meer kan genieten van de korst. 

10 Extra uitgebakken spekjes

Extra uitgebakken spekjes
Extra uitgebakken spekjes
Bron:

Deel dit GIFje via

Spekjes horen dusdanig uitgebakken te zijn, dat als je erop bijt het net knapperige croutons zijn. Er is geen tussenweg. 

11 Het kan jou gewoon niet aangebrand, pardon, doorbakken genoeg!

Het kan jou gewoon niet aangebrand, pardon, doorbakken genoeg!
Het kan jou gewoon niet aangebrand, pardon, doorbakken genoeg!
Bron:

Deel dit GIFje via

En iedereen die het daarmee oneens is, mag branden in de h-... nou ja, die mag verbranden in de zon. Want dat is eigenlijk het enige op de wereld wat niet lekker is als het te lang in de hitte heeft gelegen. 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel