Ben jij net zo internetverslaafd als wij? Upcoming zoekt bloggers!

Van mediaprofessionals tot internethobbyisten—iedereen kan contentkhaleesi worden!

Ben jij net zo internetverslaafd als wij? Upcoming zoekt bloggers!

Deel dit artikel op

De Kings & Queens zijn de onmiskenbare en onmisbare ambassadeurs van Upcoming; invloedrijke bloggers, journalisten, (media)studenten, internetverslaafden en andere creatievelingen met een scherpe, originele kijk op content.
Bron:

Deel dit GIFje via

Onze website profileert zich al jarenlang als open podium voor eigenzinnige schrijvers. Van mediaprofessionals tot internethobbyisten—iedereen kan King of Queen worden! Bij Upcoming zijn we immers niet vies van delen; sharing is namelijk hartstikke caring.
Bron:

Deel dit GIFje via

Naast een financiële vergoeding heeft het leven als een koning of koningin nog veel meer voordelen. Zo bezoek je festivals als Solar Weekend en Bungalup en en zit je zomaar in de nieuwste achtbaan van De Efteling. Daarnaast krijg je natuurlijk persoonlijke tips en begeleiding op het gebied van contentproductie, beeld en viraliteit.
Bron:

Deel dit GIFje via

Dus: zit jij bovenop de nieuwste internettrends, vind je simpelweg dat we nog niet genoeg kattenlijstjes schrijven of heb je gewoon zin om viraal te gaan? Stuur dan gezellig een mailtje naar a.van.den.ende[@]upcoming.nl met een motivatie en enkele superscherpe ideeën.

Groetjes,

Het Upcoming-team en Lana de Alpaca

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel