Mensen die dagelijks meedoen aan 48 'deel en win'-acties zijn bloedirritant

Iedereen kent zo'n persoon die je tijdlijn verziekt, maar stiekem schuilt er een verhaal achter deze posts.

Mensen die dagelijks meedoen aan 48 'deel en win'-acties zijn bloedirritant

Deel dit artikel op

1 Jeeeeeej! Weer een 'deel en win'-actie waar ik aan mee wil doen

Jeeeeeej! Weer een 'deel en win'-actie waar ik aan mee wil doen

Deel deze foto via

Jolanda (57) deelt dit op Facebook met het tekstje: 'Lekker een weekendje weg met me mannetje!'. Wat ze eigenlijk bedoelt is 'Geef mij alsjeblieft dit gratis weekendje weg naar Texel. Dat is niet al te ver weg, want ik heb vliegangst. Misschien is op deze manier ons huwelijk nog te redden, want na 32 jaar ben ik hem eigenlijk spuugzat'. 

2 Gezellig met z'n allen naar Barcelona

Gezellig met z'n allen naar Barcelona

Deel deze foto via

Marianne (51) deelt dit met de tekst: 'Gezellig met me dinnetjes'. Eigenlijk bedoelt ze meer zoiets als: 'Eindelijk een keertje weg bij die verschrikkelijke kinderen en man van me. Kan ik me eens lekker bezatten en zonder het gesnurk van Harm slapen'. 

3 Maar ze willen niet alleen weekendjes weg winnen

Maar ze willen niet alleen weekendjes weg winnen

Deel deze foto via

Rita (48): 'Dit zou echt heel goed van pas komen bij ons'. Ze wil eigenlijk zeggen: 'Na 26 jaar ben ik het spuugzat om elke avond maar weer de piepers voor Jan te koken, laat hem ook eens wat doen. Zelf ben ik te gierig om dit ding te kopen, want ik ga liever elke week naar de cursus bloemschikken'. 

4 Er is nog veel meer moois GRATIS te krijgen

Er is nog veel meer moois GRATIS te krijgen

Deel deze foto via

Joop (52): 'Deze zou echt heel mooi staan in ons huis'. Wat Joop eigenlijk bedoelt: 'Gun mij alsjeblieft dit bed, hopelijk gebeurt er dan eindelijk weer eens wat in de slaapkamer na 23 jaar'. 

5 Traprenovaties bijvoorbeeld, wie wil het niet!

Traprenovaties bijvoorbeeld, wie wil het niet!

Deel deze foto via

Jannie (61) gooit dit op haar Facebook. Wat ze daar eigenlijk mee wil zeggen is: 'Ik durf Wimmetje niet op te geven voor "Help, Mijn Man Is Klusser!" maar ons huis ziet er niet uit. De trap is helemaal verschimmeld en ik moet elke dag een sprongetje van 60 cm maken, omdat er twee treden kapot zijn'. 

6 Gezellig een avondje weg

Gezellig een avondje weg

Deel deze foto via

Mieke (56) deelt dit op Facebook met het bericht: 'Gezellig een avondje uit'. Ze bedoelt: 'Eindelijk een avondje niet thuis voor de buis met die verschrikkelijke Matthijs van Nieuwkerk of nog erger: voetbal'. 

7 Of wat decoratie voor de tuin

Of wat decoratie voor de tuin

Deel deze foto via

Toos (59): 'Dit zou heel mooi staan bij ons achter thuis'. Wat ze hiermee eigenlijk wil zeggen is: 'Als we dit winnen gaat Gerrit misschien eindelijk eens de tuin doen. Het staat al weken te overwoekeren, laatst stond er zelfs onkruid in mijn moestuintje'. 

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel