10 Presidentskandidaten die wij graag zien strijden om het Witte Huis in 2020

Naast Kanye West, heeft de wereld ook vele andere favorieten geselecteerd om Amerika te redden in 2020.

10 Presidentskandidaten die wij graag zien strijden om het Witte Huis in 2020

Deel dit artikel op

Het ergst denkbare is gebeurd: het laatste seizoen van Amerika had a very bad ending en we zullen het ermee moeten doen. Donald Trump is verkozen tot nieuwe president van The States, en heel de wereld leek even stil te staan. Maar er is hoop! Over 4 jaar is er een nieuw seizoen, en kunnen we weer smullen van een spannende battle for the White House. Hierbij een overzicht van iedereen die we graag zien strijden voor een plek in the Oval Office. Inclusief bijbehorende campagneslogans.

1 Beyoncé

Beyoncé
Bron:

Deel deze foto via

America, let's get in formation. Deze dame - sorry - godin, is invloedrijk, getalenteerd, stijlvol, bijzonder slim, politiek welbespraakt en eigenlijk alles wat het Witte Huis nodig heeft. Jay Z als first man? Oh hell yeah. Aim for that spot B! 

Campagneslogan: 'Bey-lieve in America.'

2 Bernie Sanders

Bernie Sanders
Bron:

Deel deze foto via

Donald Trump, feel the BERN! Want Bernie Sanders heeft officieel bevestigd hij het over 4 jaar weer gaat proberen. In de peilingen was al bekend hij het had kunnen winnen van Donald, so leggo!

Campagneslogan: 'Feel the Bern Again.'

3 Anderson Cooper

Anderson Cooper
Bron:

Deel deze foto via

Silver fox Anderson Cooper is al jaren HET gezicht van CNN, en heeft al behoorlijk wat punten gescoord op het gebied van politiek inzicht. Wordt hij de first gay president in 2020?

Campagneslogan: 'Change for America.'

4 Snoop DOGG

Snoop DOGG
Bron:

Deel deze foto via

Ja, want waarom ook niet?

Campagne slogan: 'Keep it Real.'

5 Bill Gates

Bill Gates
Bron:

Deel deze foto via

Buiten zijn succes bij Microsoft is Bill één van de meest invloedrijke filantropen ter wereld. Een uitzonderlijk slimme vent, die zich heeft ingezet voor zoveel meer dan de Surface Pro alleen. Het witte huis heeft zijn innovaties nodig, en snel!

Campagneslogan: 'Innovation You.'

6 Kanye West

Kanye West
Bron:

Deel deze foto via

Hoewel het nog niet helemaal bekend is of Kanye zal strijden als republikein of democraat; knokken gaat hij sowieso. Na Donald kijken we nergens meer van op. Kanye will run, and he will run like no other. Donald, you watch the throne.

Campagneslogan: 'Success is the Best Revenge.'

7 Tulsi Gabbard

Tulsi Gabbard
Bron:

Deel deze foto via

Misschien weten jullie nog niet wie ze is, maar deze real life Moana is wat ons betreft klaar om het witte huis te bestormen. Amerika is verscheurd door haat en Tulsi is klaar om de boel weer bij elkaar te rapen. Make America ohana again!

Campagneslogan: 'Ohana America.'

8 Joe Biden

Joe Biden
Bron:

Deel deze foto via

Good bro Joe is wat ons betreft DE aangewezen persoon om opnieuw het Witte Huis te betreden en korte metten te maken met Trump. Het liefst samen met Obama als Vice President. DREAM TEAM!

Campagneslogan: 'We all know why.'

9 Senator Cory Booker

Senator Cory Booker
Bron:

Deel deze foto via

Gouverneur van New Jersey, Corey Booker, heeft al eens een vrouw gered uit een brandend gebouw en wat ons betreft is hij de geschikte kandidaat om ook Amerika te redden. Cory to the rescue!

Campagneslogan: 'Live and Give.'

10 Last, maar absoluut not least - Michelle Obama

Last, maar absoluut not least - Michelle Obama
Bron:

Deel deze foto via

Hey girl heeey! Ieders favoriet is natuurlijk First Lady Michelle Obama. Niet alleen helpt ze meisjes wereldwijd aan betere educatie, ook is ze uitzonderlijk goed in speechen en heeft ze zoveel meer klasse dan Melania ooit zal hebben. Michelle, yes you can!

Campagneslogan: 'When They Go Low, We Go High.'

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel