De deelnemers van Wie Is De Mol? zouden gespot zijn - dit zijn goede kanshebbers

De deelnemers van Wie Is De Mol? zouden gespot zijn.. Wie waren de afgelopen weken verdacht stil?

De deelnemers van Wie Is De Mol? zouden gespot zijn - dit zijn goede kanshebbers

Deel dit artikel op

Scoop! John van den Heuvel liet in RTL Boulevard weten dat hij aan boord zat met deelnemers van het programma Wie Is De Mol?, vanuit Colombia. Als dat klopt, zou dat betekenen dat het programma de afgelopen twee weken is opgenomen. Om te achterhalen wie potentiële deelnemers zijn, is het dus slechts een kwestie van logisch nadenken: van wie hebben we al een tijdje niets gehoord?

1 Melania Trump

De afgelopen weken haalde Melanie Trump het nieuws, door helemaal niets te doen. De First Lady postte weken lang niks op Social Media en verscheen niet aan de zijde van haar oranje makker. Misschien had ze het te druk met dozen door een trein heen gooien?

2 Sinterklaas

Sinterklaas
Sinterklaas
Bron:

Deel dit GIFje via

Onze tweede potentiële deelnemer is al iets langer niet gespot in Nederland. In december maakte hij zijn laatste publieke verschijning. Waar de geruchten gaan dat hij zich al een tijdje in Spanje verschuilt, is dit vooralsnog niet bewezen.. Is hij uitgeweken naar een ander land?

3 Dotan

Rond Dotan is het écht al een tijdje goed stil. Tijd om home te come'en?

4 Arjen Lubach

Arjen Lubach
Bron:

Deel deze foto via

Van Arjen Lubach hebben we ook al een lange tijd niks gehoord op Facebook..? Coincidence? I think not!!!

5 Jan Pieterszoon Coen

Jan Pieterszoon Coen
Bron:

Deel deze foto via

Het is ook al langere tijd aardig stil rond de voormalig Gouverneur-generaal van Nederlands-Indië. Wellicht laat hij de specerijen even voor wat ze zijn om zijn skills te testen met andere BN'ers?

6 Alberto Stegeman

Alberto Stegeman
Bron:

Deel deze foto via

Deze presentator heeft natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan met Undercover te werk gaan. Neemt hij ons momenteel allemaal in de zeik?

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel