7 dingen die ook leuk zijn aan de Winterspelen als je sport vet kut vindt

De Olympische Winterspelen zijn gaande, maar gelukkig hoef je geen sportfanaat te zijn om er plezier aan te beleven.

7 dingen die ook leuk zijn aan de Winterspelen als je sport vet kut vindt

Deel dit artikel op

1  

De Olympische Spelen zijn heus niet alleen maar boeiend voor degenen die zichzelf iedere dag uitsloven in de sportschool. Sterker nog, ook als je met je buik uit je broek hangend toekijkt vanaf de bank met in de ene hand een biertje en in de andere hand nóg een biertje, valt er plezier te beleven aan de Spelen, én je steekt er wellicht nog wat van op!

2 Noorwegen weet bijvoorbeeld van #fashion

Noorwegen weet bijvoorbeeld van #fashion
Bron:

Deel deze foto via

Noorwegen splasht even al hun swag op onze moer met hun fan-tas-tische broeken. En het internet ging daardoor uiteraard helemaal los.

3 Deze guy versliep zich dankzij Netflix & ging alsnog met goud naar huis

Not all heroes wear capes! Een Amerikaanse jongen van 17 besloot de avond voorafgaand aan zijn wedstrijd te Netflixen, maakte het wat te laat, versliep zich hierdoor, verloor zijn jas & schold voor de camera's. En toch ging hij met goud naar huis! Wat was jouw excuus om al je colleges voor 10:00 uur 's ochtends te missen ook alweer?

4 Amerika denkt blijkbaar dat heel Nederland alleen maar schaatst de hele dag

Op Amerikaanse televisie gaf een presentatrice een logische verklaring voor het feit dat Nederland zo goed schaatst. "Nederland heeft veel water, Amsterdam heeft ook heel veel kanalen. Als deze kanalen bevriezen in de winter, schaatsen Nederlanders via deze kanalen naar hun bestemming!" Ehhhhhhhh....

5 Wil je je een winnaar voelen? Bestel gewoon zo'n knuffel!

Wil je je een winnaar voelen? Bestel gewoon zo'n knuffel!
Bron:

Deel deze foto via

Misschien wel de leukste inhaker op Sven Kramer's verlies. Iedereen kan een winnaar zijn, je kan dat leuke knuffeltje immers gewoon online kopen!

6 Volgens Buzzfeed kon je ook gewoon lekker naar bobbels kijken

Ieder z'n ding.

7 Op je buik van een berg glijden met een coole helm is sowieso boeiend

Sportliefhebber of niet, dit is sowieso geniaal. De naam doet je misschien denken dat het om een doodenge sport gaat, maar volgens mij valt dat hartstikke mee. Bij 'skeleton' glijd je namelijk op je buik van de baan, en de deelnemers dragen allemaal best wel toffe helmen. Daar ben ik zeker bij in 2022!

8 Het feit dat Nederland alle landen kapotsloopt

Het feit dat Nederland alle landen kapotsloopt
Het feit dat Nederland alle landen kapotsloopt
Bron:

Deel dit GIFje via

Klein landje, grote talenten! Op het moment van schrijven hebben we 7 gouden, 6 zilveren en 4 bronzen medailles! Woehoeeeeee! De nationalist in je komt spontaan naar boven tijdens de spelen, en terecht!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel