Asociale Arie en 11 andere types die direct hun rijbewijs moeten inleveren

'GROENER WORDT 'IE NIET!'

Asociale Arie en 11 andere types die direct hun rijbewijs moeten inleveren

Deel dit artikel op

1 Bejaarde Bea

Bejaarde Bea
Bron:

Deel deze foto via

Ze zijn eigenlijk best aandoenlijk, die schattige oudjes die met hun neus bijna tegen het raam drukken om het overzicht te bewaren. Maar irritant zijn ze wel.

2 Ongeduldige Otto

Ongeduldige Otto
Bron:

Deel deze foto via

Deze driftkikker heeft altijd haast en vloekt alles bij elkaar als hij een file nadert. Wanneer je ongeduldige Otto treft bij een stoplicht kun je hem herkennen aan de uitspraak 'GROENER WORDT 'IE NIET!' Tijdens een ritje van zijn werk naar huis heeft hij minstens twintig automobilisten hardop in zijn auto uitgescholden. 

3 Asociale Arie

Asociale Arie
Bron:

Deel deze foto via

Asociale Arie heeft erg weinig fucks om te geven als het gaat om de verkeersregels. Afsnijden, rechts inhalen, dubbel parkeren, hier en daar bumperkleven of gewoon vol door een plas rijden bij een bushalte waar een groepje reizigers staan. Who cares? Arie niet in ieder geval.

4 De Roekeloze Rijlesser

De Roekeloze Rijlesser
De Roekeloze Rijlesser
Bron:

Deel dit GIFje via

Een rijlesleerling die nog maar een paar lessen ervaring heeft kan een risicofactor op de weg zijn. Ze willen ook nog wel eens de motor laten afslaan voor een stoplicht.

5 Buschauffeur Barrie

Buschauffeur Barrie
Bron:

Deel deze foto via

De man die dagelijks honderden reizigers begroet en van A naar B brengt en wijkt voor niets en niemand. Regel 1 van de buschauffeurs: zwaai ALTIJD naar elkaar als je een collega ziet rijden. 

6 Wegpiraat Wilma

Wegpiraat Wilma
Wegpiraat Wilma
Bron:

Deel dit GIFje via

Deze rijdende ramp is een gevalletje waarvan je je afvraagt hoe ze haar rijbewijs in hemelsnaam gehaald heeft. Ze lapt de regels niet zo zeer aan haar laars, maar weet simpelweg niet zo goed wat de regels ook alweer waren. Met alle gevolgen van dien. 

7 Flirtende Filerijder

Flirtende Filerijder
Bron:

Deel deze foto via

Deze automobiliste maakt het beste van de tergende files. Even haar make-up bijwerken in de binnenspiegel en eens kijken of er nog wat leuks om haar heen vaststaat in de file.

8 Trucker Theo

Trucker Theo
Bron:

Deel deze foto via

Deze kilometervreter lijdt het eenzame bestaan van een vrachtwagenchauffeur, maar wil simpelweg niets anders. Trucker Theo weet bij welk tankstation ze het lekkerste broodje bal hebben. Ook is hij een bron van irritatie wanneer hij tergend langzaam inhaalt via de linker rijstrook. Toetoet!

9 De Golf Gabber

De Golf Gabber
Bron:

Deel deze foto via

Dit type weggebruiker pompt het liefst hardcore uit zijn ingebouwde speakers met het raampje open. De overeenkomst tussen sommige gabbers en hun Golf is de Masters of Hardcore tattoo die ze hebben.

10 De Zenuwslopende Zondagsrijder

De Zenuwslopende Zondagsrijder
Bron:

Deel deze foto via

Rijden achter een zondagsrijder is pure kwelling. Ze worden nog liever ingehaald door een solex dan dat ze eens flink het gaspedaal intrappen. Het zijn meestal oudjes, maar laten we de grijze haren niet over een kam scheren.

11 Motorchick Monique

Motorchick Monique
Bron:

Deel deze foto via

De motorrijders staan vooral bekend om de frustraties die ze opwekken als ze lachend door alle files rijden. 

12 Blèrende Barbera

Blèrende Barbera
Bron:

Deel deze foto via

Zo grappig als het is om iemand mee te zien zingen met de radio, zo erg is het om bij diegene in de auto te zitten. 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel