We namen de opmerkelijkste nieuwsberichten van het moment door met Kevin de Kat

Kater Kevin is een internetsensatie, dus perfect geschikt om de meest virale WTF nieuwtjes van commentaar te voorzien.

We namen de opmerkelijkste nieuwsberichten van het moment door met Kevin de Kat

Deel dit artikel op

1 Er bestaat lippenstift in de vorm van een penis

Er bestaat lippenstift in de vorm van een penis
Bron:

Deel deze foto via

Vrouwen houden van piemels en van lipstick, moet de fabrikant gedacht hebben, en met succes: op Instagram duikt de lullige lippenstift in ieder geval steeds vaker op. Ook nog eens verkrijgbaar in 12 kleuren, dus er is altijd een tampeloeristtint die bij je past.

2 De regering van Saoedi-Arabië lanceert een video hoe je vrouwen moet slaan

De regering van Saoedi-Arabië lanceert een video hoe je vrouwen moet slaan
Bron:

Deel deze foto via

Nooit zomaar beginnen te meppen, een echtgenoot moet eerst aan zijn vrouw duidelijk maken wat ze fout heeft gedaan, gebruik geen stok maar een tandenborstel voor het slaan en zorg dat je eega haar excuses aanbiedt: deze en nog veel meer nuttige tips zijn allemaal te zien in deze informatie video van de Overheid.

3 Explosieven terreurverdachten blijken shoarmakruiden

Explosieven terreurverdachten blijken shoarmakruiden
Bron:

Deel deze foto via

Afgelopen april werd Samir O. uit Roosendaal met meerdere verdachten door een politieteam opgepakt op verdenking van hulp aan een terrorist. Bij de arrestatie werden onder andere verdachte explosieve stoffen gevonden. Althans, dat dacht de politie. Het bleek uiteindelijk te gaan om shoarmakruiden.

4 Heracles wordt vandaag in Almelo gehuldigd. Op het dak van de McDonalds

Heracles wordt vandaag in Almelo gehuldigd. Op het dak van de McDonalds
Heracles wordt vandaag in Almelo gehuldigd. Op het dak van de McDonalds
Bron:

Deel dit GIFje via

Dankzij winst op Utrecht in de finale van de play-offs gaat voetbalclub Heracles voor het eerst in de historie komend seizoen Europa in. Dat moet gevierd worden, natuurlijk. Waar is het sportieve feestje? Op het dak van de Maccie is het sportieve feestje.

5 Nederlandse zuiplap duwt Duitse bejaarde in de Main

Nederlandse zuiplap duwt Duitse bejaarde in de Main
Bron:

Deel deze foto via

Een 77-jarige vrouw uit Duitsland was gisteren aan het joggen in haar woonplaats Frankfurt toen langs de rivier de Main een 30-jarige Hollander haar tegemoet kwam wandelen. De stomdronken Nederlander aarzelde geen seconde en gooide de bejaarde hardloopster de rivier in. Die kon zichzelf in veiligheid brengen, de zuiplap is opgepakt.

6 Dictator Kim Jong-Un organiseert wedstrijd om zijn zus aan een man te helpen

Dictator Kim Jong-Un organiseert wedstrijd om zijn zus aan een man te helpen
Bron:

Deel deze foto via

Toch handig als je broer alleenheerser van een land is: Kim Yo-Jong, de zus van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un, kreeg al een mooi baantje van haar broer en nu gaat hij ook nog een echtgenoot voor haar zoeken! Landgenoten die denken goed genoeg te zijn voor de 28-jarige kunnen zich melden, maar moeten er niet teveel van verwachten. Eenzelfde wedstrijd liep in 2012 op niks uit omdat de dictator niemand geschikt vond.

7 Man belt 66 keer in een nacht met 112

Man belt 66 keer in een nacht met 112
Bron:

Deel deze foto via

Een 50'er uit het Groningse Slochteren had kennelijk wel een heel saaie avond en besloot die te doorbreken door 112 te bellen. Na tientallen oproepjes naar het noodnummer had de politie er genoeg van en nam 2 telefoontjes bij de Groninger in beslag. Toen hij kort daarna weer belde, werd hij een nacht in de cel gezet.

8 Amsterdamse vlucht uit stad wegens elektromagnetische straling

Amsterdamse vlucht uit stad wegens elektromagnetische straling
Amsterdamse vlucht uit stad wegens elektromagnetische straling
Bron:

Deel dit GIFje via

Maria uit Amsterdam noemt zichzelf electrovluchteling. En met reden: de 70-jarige is de stad uit gevlucht omdat ze naar eigen zeggen allergisch is voor alles met elektromagnetische straling. Mobiel telefoneren of Wifi gebruiken is er voor Maria dus niet bij, dan krijgt ze steken in haar voet en hartkloppingen. Dus heeft ze haar hele woning beplakt met aluminiumfolie.

9 Oproep aan Soesters: voorkom eendenverkrachtingen

Oproep aan Soesters: voorkom eendenverkrachtingen
Bron:

Deel deze foto via

Of de dierenliefhebbers van Soest even snel kunnen ophouden de eenden in hun buurt van brood te voorzien. Die oproep heeft de lokale vogelopvang gedaan omdat de eenden aldaar elkaar massaal aan het verkrachten zijn. Normaal zijn de mannetjes namelijk een groot deel van de dag druk met voedsel zoeken. Als ze dat gewoon krijgen toegeworpen, houden ze ineens veel tijd over. En die besteden ze kennelijk aan het misbruiken van de vrouwtjes. Schande!

10 Vrouw zoekt belagers via Facebook

Vrouw zoekt belagers via Facebook
Bron:

Deel deze foto via

Een meisje van 20 uit Zwolle is afgelopen weekend in elkaar geslagen nadat ze het opnam voor haar vriend, die werd gediscrimineerd. Toen ze bezwaar maakte tegen het feit dat hij voor 'nigger' werd uitgescholden, ontstond er een ruzie waarbij ze onder andere een glas in haar gezicht kreeg geduwd. De Zwolse heeft nu foto's van haar verwondingen op Facebook gezet in de hoop dat de daders worden gevonden.

11 Sylvana Simons is gasthoofdredacteur bij ParaVisie

Sylvana Simons is gasthoofdredacteur bij ParaVisie
Bron:

Deel deze foto via

Drukke tijden voor voormalig TMF-VJ Sylvana. Heel het land stond vorige week nog op zijn kop omdat ze zich heeft aangesloten bij politieke partij Denk, maar de tafeldame van de Wereld Draai Door werkt gewoon vrolijk door. Als gasthoofdredacteur van ParaVisie bijvoorbeeld! Daarvoor heeft ze onder andere bijgekletst met overleden familieleden. Benieuwd wat die van haar carrièreswitch vinden.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel