Upcomnomnom | Gooi de wijn maar weg tijdens kerst: wij willen deze limited edition cola!

FESTIVE SEASON IS HERE!!1!

Upcomnomnom | Gooi de wijn maar weg tijdens kerst: wij willen deze limited edition cola!

Deel dit artikel op

 

Ik ben echt een megakerstfan. Dat is voor mij namelijk letterlijk het enige waardoor ik die koude, donkere winter enigszins een beetje doorkom. Je zou wel kunnen stellen dat 'winterdepressie' mijn middle name is.

Stiekem begint het dus ook al te kriebelen wanneer ik hiernop kantoor mijn collega's van andere redacties grote pakketten zie uitpakken met gigantische adventkalenders erin (jullie mogen ons ook best een keer wat sturen hoor, dankjewel!), maar om het speciaal te houden heb ik ooit met mezelf de afspraak gemaakt dat ik vanaf 1 november pas mag losgaan. Maar dan ook echt losgaan. Kerstkransjes als ontbijt, mijn oren opblazen met kerstmuziek en he-le-maal los in de snoezig verlichte binnenstad om cadeautjes te kopen voor de mensen om mij heen (en voornamelijk mezelf. Ik geef het toe.)

Maar toch heb ik ditmaal mijn principes overboord gegooid. Een vriendinnetje tipte mij namelijk op een cola waar ze vorig jaar in Londen al fan van was. En het is nu dus naar Nederland gekomen. En het was het cheaten waard:

 

 

De cola heeft een kaneelsmaak, waardoor je wel héél snel in de kerstsferen komt. En het beste van alles: er zitten dus GEEN calorieën in!!1! Laten we hopen dat deze cola standaard in het assortiment komt. Of nee wacht, doe juist maar niet. Dan hebben we nog eens wat om naar uit te kijken wanneer onze lieve zomer ons weer verlaat.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel