Upcomnomnom | Frikandelfans opgelet! Binnenkort is er een frikandelleneetwedstrijd

Noem jij jezelf frikandelfan? Bewijs maar eens..

Upcomnomnom | Frikandelfans opgelet! Binnenkort is er een frikandelleneetwedstrijd

Deel dit artikel op

 

Frikandellen; wie houdt er niet van? Je hebt altijd wel iemand om je heen die er de hele dag over aan het praten is (ik kijk mezelf even aan), maar nu mogen ze zichzelf dus bewijzen bij deze eetwedstrijd! De enige echte frikandellenwedstrijd vindt namelijk op 28 september a.s. om 12:00 uur op station Harlingen plaats. Er is slechts plek voor acht deelnemers, dus wacht zeker niet te lang met inschrijven!

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Degene die de meeste frikandellen wegwerkt binnen dertig minuten wint een prijs - maar niemand weet wat die prijs is. Een leven lang onbeperkt gratis frikandellen misschien?!

En als je nog niet overtuigd bent, dan word je dat wel door de naam van de wedstrijd: "Zoveel mogelijk frikandelle naar binnen lelle." Heerlijk, houden we van.

Meedoen? Het inschrijfgeld is vijf euro (die frikandellen moeten toch ergens van betaald worden hè), en verder moet je even een mailtje naar... - nee helaas, je bent te laat, Margje de frikandellenwedstrijdorganisator (goed scrabblewoord) is bedolven onder mailtjes... - met de tekst 'Ik doe mee' sturen. Zo simpel als het eten van een frikandel.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel