Waarom je dit weekend Temptation Island USA moet bingen

De Amerikaanse Temptation Island heeft alles dat het huidige Nederlandse seizoen mist. En meer.

Waarom je dit weekend Temptation Island USA moet bingen

Deel dit artikel op

Het zal je niet ontgaan zijn: het huidige seizoen van de Nederlandse Temptation Island is saai. Héél saai. (Deborah Leemans, we missen je!) Gelukkig is er sinds dit jaar ook (weer) een Amerikaanse versie van deze fantastische realityserie. Deze week is de finale van Temptation Island USA dus dat betekent maar één ding: je vrienden optrommelen en een gigantische Temptation-marathon houden. Waarom? Hierom.

1 De drama

De drama
De drama
Bron:

Deel dit GIFje via

This is America. Dus: het moet altijd groter. En gekker. Dat geldt uiteraard ook voor het dramagehalte van de serie. Vooral deelneemster Shari heeft er een handje van om bij het minste of geringste volledig door te draaien. Zij en d’r vriend Javen hebben al vóór het afscheid flinke ruzie met elkaar. En dan moeten ze dus nog een maand gescheiden doorbrengen in de villa der geneugten. Smullen!

2 De deelnemers

De deelnemers
De deelnemers
Bron:

Deel dit GIFje via

Niks geen broekies en flierefluiters van een jaar of twintig. Geen sneuneusjes die eigenlijk nog steeds op zoek zijn naar die ene keer ketsen alsof ze strontbezopen rondlopen in Lloret de Mar. Neen. Temptation USA zit vol met koppels én singles die al een stuk verder zijn. Shari en Javen zijn zeven jaar samen — sinds hun zestiende. Evan en Kaci hebben al tien jaar iets en willen na Temptation gaan trouwen… (Altijd een goed idee… toch Tim?)

3 De actie

De actie
De actie
Bron:

Deel dit GIFje via

Dit is waarschijnlijk toch de enige reden waarom jullie Temptation Island kijken dus ik ga er niet omheen draaien: ja, er wordt geneukt.

4 De presentator

De presentator
De presentator
Bron:

Deel dit GIFje via

Ander opvallend detail: hier geen presentatoren in bezwete shirtjes die de koppels proberen op te jutten met slinkse leugentjes. De presentator van Temptation Island USA is Mark L. Walberg — nee, niet die acteur.  Hij is geduldig, luistert, stelt fijne vragen en geeft bijzonder gelaagd advies aan de koppels. Hij maakt van Temptation Island eigenlijk een soort ultra-extreme versie van relatietherapie. Alleen dan met meer cocktails en bikini’s. Oh, en seksuele escapades met wildvreemde singles natuurlijk. Dat was ik bijna vergeten.

5 De verleiders

De verleiders
De verleiders
Bron:

Deel dit GIFje via

Waar de koppels in de Nederlandse Temptation Island uit de grijpgrage klauwtjes van 16 verleiders moeten blijven, zijn het er in Amerika maar liefst 24. De één nog meer opgepompt dan de ander. En, waar bij de Nederlandse variant vooral een beetje uit de maat getwerkt wordt, gaat het er hier een stuk emotioneler en manipulatiever aan toe. (Het bewijs dat neppe mensen wel echte gevoelens hebben!) Geen zorgen hoor, er wordt nog steeds flink getwerkt.

6 De omgeving

De omgeving
De omgeving
Bron:

Deel dit GIFje via

De Amerikaanse serie speelt zich af op het eiland Maui — onderdeel van Hawaï. Dat is het benoemen waard, want we zijn niet vies van een paar mooie omgevingskiekjes. Je kunt immers niet 45 minuten lang naar opgepompte billen kijken. Toch? TOCH?!

7 Het tempo

Het tempo
Het tempo
Bron:

Deel dit GIFje via

Je hoeft niet meer elke week te wachten: het hele seizoen van Temptation Island USA staat nu online. Dus gooi die verwarming op standje tropisch, shake die cocktails, trek je Hawaï-blouse aan en blijf dit weekend gewoon lekker binnen. Het kost je maar 7,5 uur van je leven!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel