Eh, we eten al ons hele leven ananassen verkeerd... en jij ook!

Deze video op Twitter laat zien dat je een ananas ook op een héél andere manier kunt eten... en ja... WTF?

Eh, we eten al ons hele leven ananassen verkeerd... en jij ook!

Deel dit artikel op

Ik ben niet écht een groot fan van ananassen... Niet als je ze als ironische accessoire meeneemt naar een zomerfestival en al helemaal niet op een pizza. Daarbovenop gaat mijn tong er een beetje van jeuken en zijn er tientallen andere fruitlekkernijen die véél toffer zijn. Bijvoorbeeld: bananen. Maar, mijn interesse in deze tropische vrucht is ineens flink toegenomen. Het blijkt namelijk dat ik, wij en jij al ons hele leven op een TOTAAL omslachtige manier een ananas opereren.

 

Deze waanzinnige ontdekking begint allemaal bij de Tweet van deze jongeman, Lewis. Op het bijgevoegde filmpje horen we iemand oorverdovend smakken (echt, hou daar eens mee op!), tussendoor eet een persoon op een hele bijzondere manier een ananas... Aangezien ik het eigenlijk NIEMAND gun om zoveel eetgeluiden te horen heb ik er ook even een gifje van gemaakt.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Niks geen waterige ananasschijven uit blik of zo'n mini-bakje bij de supermarkt met drie schlemielige stukje fruit voor vier euro vijftig. Neen! Gewoon zo, hup, van de schil gerukt. Zo trek je dus razend makkelijk een stuk ananas los. Wij kunnen momenteel maar op één manier reageren...

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Dus lieve mensen: snel naar de supermarkt om dit zelf thuis uit te proberen. Laat ons meteen even weten of het werkt (en of het ook daadwerkelijk ook echt lekkerder is), oké?

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Hier nog een willekeurig plaatje van een dansende banananas. Doei!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel