Met deze kerstballen vol alcohol wordt Kerstmis pas écht een feestje

De grootste kersthater is gegarandeerd om: dit is de beste kerstversiering ooit.

Met deze kerstballen vol alcohol wordt Kerstmis pas écht een feestje

Deel dit artikel op

It's gonna be a cold Christmas? Ik dacht het niet hè. Nee, niet alleen omdat het broeikaseffect momenteel onze planeet hartstikke in de fik zet. Deze kerstornamenten houden je namelijk gegarandeerd warm tijdens de wintermaanden: niet alleen omdat ze er gezellig uitzien, maar vooral om het voortreffelijke innerlijk. 
Bron:

Deel deze foto via

Deze briljante ballen zijn namelijk gevuld met verschillende dranken. Gin, whisky, wodka; alles past perfect in deze versiering. Sterker nog: de ballen worden ook gewoon leeg verkocht zodat je altijd je favoriete alcoholische versnapering kunt rocken. Een kerstboom vol Boswandeling?! Kan dus gewoon.
Bron:

Deel deze foto via

Ook praktisch: de ballen zijn van plastic. Dus zelfs als je kat per ongeluk de boom in duikt blijft je drankvoorraad hartstikke veilig. O, en ook als je er geen alcohol in wilt doen zien ze er best schattig uit. Toch?
Bron:

Deel dit GIFje via

Have yourself a little Christmas en hang deze units in de boom. Zodoende heb je altijd een legendarische hoeveelheid alcohol achter de hand. Zóveel dat zelfs het meest frustrerende familiefeest enigszins is uit te houden. Wij slingeren Mariah Carey vast aan. Laat die kerst maar komen!

P.S. Deze zijn speciaal voor gin!

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel