Deze hamburgermachine moet elke burgerliefhebber meteen in de keuken hebben

Wie is de chef?! Deze briljante keukenapparatuur.

Deze hamburgermachine moet elke burgerliefhebber meteen in de keuken hebben

Deel dit artikel op

Weg met al die burgerlijke keukenapparatuur zoals staafmixers, blenders en waterkokers! (Tosti-ijzers en afwasmachines mogen blijven.) Deze gadget moet iedereen met hamburgers als lievelingseten, per direct in zijn of haar keuken installeren. Zéker als je net zo lui bent als ik.
Bron:

Deel dit GIFje via

Hierboven zie je deze goddelijke uitvinding in haar compleetheid. In al haar perfectheid. De regenboog aan overheerlijke ingrediënten. De opgestapelde briochebroodjes die harder glimmen dan de gemiddelde beautyvlogger. De esthetisch doorzichtige buizen die je keuken direct meer feng shui maken dan de gemiddelde yogaklas. Je zou bijna denken dat we er opgewonden van worden. En *spoiler alert* dat zijn we ook wel een beetje. Onze emotie is - zoals zo vaak - perfect te beschrijven met een gifje:
Bron:

Deel dit GIFje via

Het culinaire hoogstandje is een briljante uitvinding van het innovatieve fastfoodrestaurant Creator uit San Francisco. Je kunt naar eigen keuze kruiden, kaas en andere ingrediënten toevoegen. Zo maak je elke keer weer een andere speciale, perfecte burger. Of het nu met buikspek, chorizo of zeventien soorten cheddar is. Jouw creatie, jouw kunstwerk.
Bron:

Deel dit GIFje via

MAAR HOE SMAAKT 'IE DAN?! Tja, geen idee. Maar bekijk eens even met droge ogen de afbeelding hieronder. Daar kun je toch alleen maar dol- en dolgelukkig van worden?! Deze goddelijke keukencreatie is simpelweg de thuiskok van de toekomst. Het moge duidelijk zijn: met deze unit in de keuken heb je simpelweg het leven uitgespeeld. Nog een Jägermachine erbij en ik ben in ieder geval de meest gelukkige man op aarde.
Bron:

Deel deze foto via

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel