Double Trouble | Klaarkomen op de kermis en kletsnat kamperen

Esmee is helemaal in d'r element en heeft voor de gelegenheid het kleinste spijkerbroekje ter wereld aangetrokken.

Double Trouble | Klaarkomen op de kermis en kletsnat kamperen

Deel dit artikel op

Wie zijn de beroemdste inwoners van Maaskantje? Sharon en Esmee natuurlijk, de "geilste sletjes met de minste vetjes" die afgelopen jaar beroemd werden door hun deelname aan Ex on the Beach Double Dutch. MTV vond de meiden zo'n succes, dat ze het nu met een eigen programma mogen proberen. In de eerste aflevering van Double Trouble zagen we al hoe de twinnies nog even hun lipjes lieten opspuiten voor ze met flinke tegenzin op kampeervakantie naar Bulgarije vertrokken. Vorige week begon het echte kampeerleven voor Sher en Essie, maar in aflevering 3 maakt de tweeling kennis met de Bulgaarse (uitgaans)cultuur...

 

Bron:

Deel dit GIFje via

De aflevering begint met Esmee en Sharon die kletsnat voor hun tentje zitten. Aangezien ze maar "one fire" hebben - en hartstikke lui zijn - besluiten ze om bij de lokale bevolking "vieze gore Bulgarijse eten" naar binnen te werken. Esmee is hartstikke op dreef en besluit de lieve kokende Bulgaarse vrouwtjes wat spraakmakende feitjes te vertellen, met als topper: "als je in Nederland wortels eet word je bruin!" 

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Esmee complimenteert de kokkinnen door te zeggen dat het eten stinkt naar een lijkzak.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Na een paar andere prachtige complimenten ("Alsof je aan een zure kut zit te zuigen" en "Roer door bitch ik heb honger") mogen de dames gezellig de natuur in: te paard! Dat wordt wat, want stiekem zitten ze natuurlijk een miljard keer liever "in een hotel met glijbanen". Hierboven zie je hoe de tweeling de head high five introduceert. Mooi.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Opgepast! Na dit intermezzo mogen Esmee en Sharon naar de kermis. En: het blijkt leuker dan verwacht. Het hoogtepunt? Als Sharon ineens een gigantisch orgasme krijgt in een van de (overigens zeer treurige) kinderattracties. Tevreden (en met een zak bolognese chips, "dan is de klastrofrobrie toch minder") duiken de meiden de tent in. 

 

Bron:

Deel dit GIFje via

De volgende dag is het waarempel lekker weer op de camping. Na even snel een kwak ongesteldheid in de bosjes te hebben gepleurd (hun woorden), de afwas te doen in een chemisch toilet (je verzint het niet) en te ontbijten met ribbelchips is het ein-de-lijk tijd om de camping te verlaten voor de Bulgaarse partyplek bij uitstek: Sunny Beach. 

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Maar... niet voordat de dames even de boel trimmen want "zelfs m'n kut is een camping - net een oerwoud". Oh, en bij het wegrijden raken ze ook nog een tentje. 

 

Bron:

Deel dit GIFje via

RIP MTV-tentjes.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

In het hotel van Sunny Beach zijn onze meiden uit Maaskantje beduidend meer op hun gemak dan op de camping. Borstjes vooruit, lipjes getuit. Vooral Esmee is helemaal in d'r element en heeft voor de gelegenheid het kleinste spijkerbroekje ter wereld aangetrokken. Zie hieronder.

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Het kleinste spijkerbroekje ter wereld in actie. 

 

Bron:

Deel dit GIFje via

Na de tocht door het centrum van de stad mag de tweeling samen met het spijkerbroekje los in het bruisende uitgaansleven van Sunny Beach. En wat er toen gebeurde... zien we volgende week! 

Krijg jij geen genoeg van Double Trouble? Check onze vorige recaps hierrrrrrr.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel