Tennis is de allersaaiste sport ter wereld en moet worden verbannen

Ken jij een idioot die fan is van tennis?

Tennis is de allersaaiste sport ter wereld en moet worden verbannen

Deel dit artikel op

Het zal je niet verbazen: tennis is niet mijn favoriete sport. Slapen daarentegen. Ja, daar kun je me - bij wijze van spreken - 's nachts voor wakker maken. Helaas zijn mijn tukkwaliteiten de laatste tijd van erbarmelijk niveau. Om voor het gemak even Boef te citeren: "Ik heb slaaptekort, want ik slaap te kort." Gelukkig ben ik - na extensief onderzoek - op de oplossing der oplossingen gestuit: tennis. 
Bron:

Deel deze foto via

Is het jou nog nooit gelukt om een lekker middagdutje in te lassen? Heb jij meer insomnia dan die dude uit Fight Club? Houdt een willekeurig huisdier je wakker door continu te jongleren met brandende fakkels? Herkenbaar! Maar die problemen zijn voor altijd verleden tijd: gooi ff Wimbledon aan en binnen een paar tellen lig je gegarandeerd te pitten als Frits van Geitenboerderij De Bolle Bok in Purmerend. (Je kent 'm waarschijnlijk niet, maar neem maar van mij aan. Die fijne Frits kan een partijtje dommelen daar word je bang van!)
Bron:

Deel dit GIFje via

Nog niet overtuigd? Kijk hier. Het hele tennisstadion staat hartstikke in de fik, de vloer is fucking lava en dan NOG heb je gewoon zin om jezelf een ongeluk te pitten. Pro-tip: zet het commentaar aan, dan duurt het gemiddeld 0,0000003 seconden voordat je in dromenland bent beland.
Bron:

Deel deze foto via

Ook een prettige bijkomstigheid: het maakt ook helemaal niet uit als je een stuk van de wedstrijd mist. Je weet van te voren toch al wie er gaat winnen. Vet handig!
Bron:

Deel dit GIFje via

Sterker nog: de spelers zelf vinden de sport ook doodsaai. Hier ruilt een tennisser (expres de naam er niet bijgezet, om jullie extra te irriteren) midden in de wedstrijd zijn racket om voor een paraplu, om eens te voelen hoe het is om iets vast te hebben dat daadwerkelijk een praktisch nut heeft in deze wereld. Mooi om te zien.
Bron:

Deel deze foto via

Ik kan me goed voorstellen dat je dit zo leest en dat je denkt: ja, maar ook nee. Speciaal voor jullie twijfelaars nog een reden waarom je vandaag nog in slaap moet vallen met een pot tennis op de buis. Zie hier de bio's van de twee beste spelers ooit. Dit zijn dus de SMAAKMAKERS van het tenni-zzZZZzzzZZZzzz.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel