Waarom een kapsalon na het stappen de belangrijkste maaltijd van de dag is

Ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag?!

Waarom een kapsalon na het stappen de belangrijkste maaltijd van de dag is

Deel dit artikel op

Voedselfabeltjes alom. De een vreet alleen biologisch gekweekte wortels uit Zuid-Ossetië, de ander zweert bij een dieetmix van klei en geïnjecteerd plastic. Zo ook de aloude fabel wat betreft "de belangrijkste maaltijd van de dag": het ontbijt. Ammehoela. Iedereen weet dat niets belangrijker is dan de nazuipse kapsalon.
Bron:

Deel deze foto via

Hier is 'ie in volle glorie: de kapsalon.
Papa's en mama's hebben ons jarenlang geïndoctrineerd met het idee dat het ontbijt zó belangrijk is. Klinkklare onzin. Allemaal verzonnen door de Illuminati* zodat wij (nietsvermoedende levensgenieters) een godsvermogen uitgeven aan Brinta, Peijnenburg en andere "vullende" ontbijtsnacks.
*De samenzwering van ontbijtgraanproducenten, ouders in Nederland en Kapitein Koek. Een driehoeksverhouding die, naar ons idee, eindelijk een keer opgedoekt moet worden. 
Bron:

Deel deze foto via

De dagelijkse hoeveelheid aanbevolen kapsalons.
Die titel van 'belangrijkste maaltijd van de dag' is natuurlijk maar één voedselmoment gegund: de nazuipse kapsalon! Jeweetwel, die o-zo noodzakelijke voedselbom voordat je kacheltjelam je nest in duikt. Nergens geniet je zo van 3000 calorieën als midden in de nacht bij de lokale snackcorner.
Bron:

Deel deze foto via

Hartjes voor de kapsalon; een échte Nederlandse lekkernij.
Dus lieve lezers, knuffel dit weekend nog een nietsvermoedende vetvoedselmeneer en geniet van een kruidige kaasvleesschotel met extra kazige kaas! 

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel