Geen EK dit jaar? Boeien, het NK Bubbel Voetbal maakt alles goed!

Baal je nu nog steeds dat ons Nederlands Elftal zich niet heeft gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap?

Geen EK dit jaar? Boeien, het NK Bubbel Voetbal maakt alles goed!

Deel dit artikel op

Op deze website hebben we het al vaker geroepen: alle sporten worden leuker met een opblaasbal om je lichaam. Het ontdekken van het NK Bubbel Voetbal zorgde dan ook voor een ware ontketening van emoties. Want wat is er nu leuker dan voetballen met vrienden? Nou... voetballen met een opblaasbal om je lichaam! 

Bron:

Deel dit GIFje via

Goed, je moet er wel even voor naar Bunnik (da's vlakbij Utrecht en Zeist), maar op zaterdag 18 juni strijden 48 teams om de eer, de groetjes en bovenal om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen Bubbel Voetbal 2016! Jij kunt dus eigenhandig de dramatische Nederlandse voetbalzomer een béétje zonniger maken.
Bron:

Deel dit GIFje via

Kijk nou, dit is toch fantastisch! Sowieso dat je op zo'n moment even vergeet dat onze Oranje Leeuwen het niet voor elkaar hebben gekregen om zich te kwalificeren voor het belangrijkste voetbalevenement van het jaar. Zeven keer over de kop gaan en je bent gegarandeerd vergeten wie Danny Blind eigenlijk is.
Bron:

Deel dit GIFje via

Geintje natuurlijk! Bubbelvoetbal is helemaal hartstikke veilig. Dus regel even een paar vrienden en schrijf je in voor het enige voetbaltoernooi dat er toe doet deze zomer!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel