10 Zeer belangrijke zaken die we graag anders zien in 2016

Mag Utopia alsjeblieft van de buis?

10 Zeer belangrijke zaken die we graag anders zien in 2016

Deel dit artikel op

2015 was een prachtig jaar als je van Justin Bieber houdt en voetbal haat. Een confronterende conclusie. Er lopen nog steeds mensen rond met Uggs aan hun pootjes, wenkbrauwen gingen alle kanten op en de grootste internethype ging over de kleur van een jurk. 2016 kan dus eigenlijk alleen maar beter; nieuwe ronde, nieuwe kansen. 10 zeer belangrijke zaken die we graag anders zien in 2016.

1 De WiFi in de treinen van de Nederlandse Spoorwegen

De WiFi in de treinen van de Nederlandse Spoorwegen
Bron:

Deel deze foto via

Zeiken op die geelblauwe boemeltreinen van onzer Neerlandse ontspoorwegen en hun wanbeleid = heerlijk. Ook in 2015 konden we er (terecht) geen genoeg van krijgen. Upcoming oppert voor trein-WiFi die het daadwerkelijk doet. Dat maakt die ellenlange vertragingen namelijk IETS (maar dan ook IETS) draaglijker.

2 Wenkbrauwen

Wenkbrauwen
Bron:

Deel deze foto via

Meisjes hadden er in 2015 een handje van om elkaar collectief met verbazing aan te gapen. Of in ieder geval, zo zag het eruit. Wenkbrauwen fladderden overal, met waanzinnige gevolgen. Stop trying to makeon fleek happen, it's not gonna happen!

3 Klantenservices die gewoon weer normaal gaan doen

Klantenservices die gewoon weer normaal gaan doen

Deel deze foto via

Gebbetje hier, gebbetje daar. Haha, lachen man. 2015 was ook het jaar dat webcare totaal doorsloeg, met alle gevolgen van dien. En met gevolgen bedoelen we dit lijstje.

4 Alles steevast een "superfood" noemen

Alles steevast een "superfood" noemen
Alles steevast een "superfood" noemen
Bron:

Deel dit GIFje via

We snappen het, je bent een foodblogger, je kent een foodblogger of je hebt wel eens voedsel in je muil gepropt. Hoe trots we ook op je zijn... dat betekent niet dat je ALLE gezonde (of soms dus niet eens écht gezonde) levensmiddelen "superfood" hoeft te noemen. Nee, echt niet. Behalve Jägermeister natuurlijk.

5 "Challenges"; met name "Challenges" die te maken hebben met Kylie Jenner

"Challenges"; met name "Challenges" die te maken hebben met Kylie Jenner
"Challenges"; met name "Challenges" die te maken hebben met Kylie Jenner
Bron:

Deel dit GIFje via

MINDER! MINDER! MINDER! Oké, wij zijn de flauwste niet. Als iemand zichzelf graag voor lul wil zetten dan zijn wij erbij om het te filmen. Maar mijn hemel, de 'Kylie Jenner Lip Challenge'... dan is die Ice Bucket Challenge uit 2014 nog interessanter. En dat zegt een hoop.

6 Het debuutalbum van Rapper Sjors

Het debuutalbum van Rapper Sjors
Bron:

Deel deze foto via

Wij krijgen geen genoeg van Rapper Sjors en we weten: jij stiekem ook niet. Door Sjors Peter zijn de verkopen van pindakaas dit jaar met triljard procent gestegen. Rapper Sjors verdient een album. Om in de wijze woorden van de Man Bijt Hond-held te spreken: "Ik zag je staan in de discotheek en vond je meteen de ware in mijn ogen, de enige was jij, dus mijn doel." Diep.

7 Dat je iemands Whatsapp-foto wil checken maar dat je diegene per ongeluk belt

Dat je iemands Whatsapp-foto wil checken maar dat je diegene per ongeluk belt

Deel deze foto via

ABORT! ABORT! ABORT! Maar het is al te laat. Het kwaad is geschied. Je bent officieel een stalker. Lieve mensen van Whatsapp, jullie zitten vast óók tijdens werktijd op de leuke website Upcoming.nl, dus zet die belknop ff ergens anders. Alsjeblieft? En schaf dan ook meteen even die blauwe vinkjes af.

8 Mini-bikini's

Mini-bikini's
Bron:

Deel deze foto via

2015 betekende ook de (her)intreding van dit soort bikini's. U beslist. Willen we meer of minder zwemkleding?

9 Koriander

Koriander
Bron:

Deel deze foto via

U bent het er roerend mee eens: koriander smaakt naar zeep. Goed, sommigen vinden het lekker, maar laten we afspreken dat niet O-VER-AL koriander op hoeft.

10 Utopia

Utopia
Utopia
Bron:

Deel dit GIFje via

Geef ons een nieuw seizoen Holland In the Hood, zet Geer en Goor op de Trans Siberië Express of maak een remake van Costa!... Televisiemakers, doe iets! Utopia is niet bevredigend genoeg. Bel Sylvie Meis, Katja Schuurman, Kim-Lian van der Meij, Michiel Huisman en Georgina Verbaan of ze een maand samen in een schraal appartementje in Benidorm willen bivakkeren o.i.d.. Fantastisch! Kom op RTL / SBS / FOX / TLC, we hebben dit nodig in ons leven! Uitroeptekens!

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel