Wat nou Islam? We moeten pas echt bang zijn voor het Xenos-Boeddhisme!

Koop een Boeddhabeeld bij de Action en je zult voor altijd gelukkig zijn.

Wat nou Islam? We moeten pas echt bang zijn voor het Xenos-Boeddhisme!

Deel dit artikel op

Tuinkabouters zijn zó twintigste eeuw!

Wat ooit begon als een onschuldige menopauzetrend is omgeslagen tot een ware invasie aan lachende kale mannetjes met kralen tussen hun dikkige vingertjes. Zonder Boeddhabeeld in je tuin (of op je toilet) hoor je er to-taal niet meer bij tegenwoordig. We gingen in gesprek met de Xenos-Boeddhisten van Nederland.

Disclaimer: onderstaande citaten zijn totale piramidale flessentrekkerij.

1  

Bron:

Deel deze foto via

"Sinds ik dit fantastische beeldje voor 74 euro bij de Xenos heb gehaald is mijn leven echt 360 graden gedraaid." - Mieke, 57.

2  

Bron:

Deel deze foto via

"Of ik religieus ben? Nee, bah. Hou op hoor. Religie. Dat vind ik zo eng hè." - Dorien, 43. 

3  

Bron:

Deel deze foto via

"Buddha? Wij noemen 'm hier Django. Jeweetwel, naar Django Wagner. Die zanger van 'Kaaaaaliiiiiiii, mijn liefste Kaaaaaaaliiiiii'. Kijk 'm eens glunderen. Met z'n glimmende harses." - Karijn, 41. 

4  

Bron:

Deel deze foto via

"Mijn buurvrouw zegt dat je een Boeddha alleen mag krijgen van iemand. Nou, ze kijkt maar lekker de andere kant op. Deze heb ik vorige week even lekker gescoord bij de Blokker! Ik voel me nu echt al beter." - Fransje, 48.

5  

Bron:

Deel deze foto via

"Vorig jaar ben ik met mijn vrouw op een zondag naar een tuincentrum gegaan. Daar hadden ze een actie: drie Boeddhadinges halen, twee betalen. Nou, het leken de Drie Dol Dwaze Dinges wel. Mijn vrouw is helemaal los gegaan. We hebben er ook eentje hangen aan de voordeur. Een houten." - Wil, 51.

6  

Bron:

Deel deze foto via

"Ik vind hem dus zo rustgevend hè. Lekker normaal. Of is het een vrouw? Ach, wat maakt het uit. Het is wel echt een dikkertje. Net als ik eigenlijk, hahaha." - Rinus, 46.

7  

Bron:

Deel deze foto via

"Of ik verlichting voel sinds ik dit beeldje in mijn achtertuin heb geflikkerd? Poeh, verlichting is wel een goed idee ja. Een paar kaarsjes erbij in de zomer. Gezellig!" - Nora, 50.

Volg Upcoming op Instagram

Download de
Upcoming app

Of ga met je smartphone naar upcoming.nl/app

Lees het volgende artikel