Wat doet de cast van ZOOP nu? We zochten het voor je uit!

En sommigen kom je nog regelmatig tegen...

Wat doet de cast van ZOOP nu? We zochten het voor je uit!

Deel dit artikel op

Jullie kennen vast onze acht dierenverzorgers in opleiding uit het Ouwehands Dierenpark: Bastiaan, Alwin, Mike, Moes, Bionda, Taffie, Elise en Sira. Ze waren de tv-sensatie op Nickelodeon uit 2004, maar wat is er eigenlijk van de cast geworden? We zochten het voor je uit.

1 Bastiaan is televisieproducent van o.a. Dreamschool en Ex On The Beach

Bastiaan is televisieproducent van o.a. Dreamschool en Ex On The Beach
Bron:

Deel deze foto via

Ewout Genemans kroop in 2004 in de huid van Bastiaan Diemen, maar tegenwoordig houdt hij zich meer bezig met zijn eigen bedrijfje 'No Pictures Please'. Daar is hij producent van o.a. Ex On The Beach, wat wij natuurlijk goed kennen! Ook deed hij mee aan Wie Is de Mol? in 2013, maar misschien moeten we het daar maar niet over hebben...

2 Alwin zoekt het nu achter de schermen

Alwin zoekt het nu achter de schermen
Bron:

Deel deze foto via

Na een jaartje vond Alwin Bendorff aka Erwan van Buuren het wel prima bij ZOOP. Hij ruilde zijn plekje voor de schermen in om vervolgens als cameraman te werken voor verschillende campagnes zoals Heineken en G-Star.

3 Mike zien we nu het laatste entertainment-nieuws brengen in de morgen

Mike zien we nu het laatste entertainment-nieuws brengen in de morgen
Bron:

Deel deze foto via

Als je goed kijkt zie je dit koppie nog dagelijks voorbijkomen op RTL, want Mike Bosboom was niemand minder dan Patrick Martens, de huidige roddelleverancier voor Koffietijd. We kennen Patrick natuurlijk ook van zijn deelname aan Dance Dance Dance, Wie Is De Mol? en Expeditie Robinson.

4 Moes gaat de nieuwe Costa regisseren

Moes gaat de nieuwe Costa regisseren
Bron:

Deel deze foto via

Ook Jon Karthaus, voor ons beter bekend als Moes Brinksma, heeft gekozen voor het leven achter de schermen. Als regisseur van Bon Bini Holland 2 en het komende vervolg van Costa! zul je hem niet zo snel meer zien voor de camera.

5 Bionda kan je eigenlijk overal tegenkomen

Bionda kan je eigenlijk overal tegenkomen
Bron:

Deel deze foto via

Bionda Kroonenberg kennen we eigenlijk veel beter als Nicolette van Dam, want deze vrouw is de afgelopen jaren niet weg te slaan van de tv. Als presentatrice, actrice, ambassadrice van de Postcode Loterij, mede-eigenaresse van Brasserie Van Dam en ook nog eens moeder van twee koters en vrouw van beroepsgek Bas Smit heeft ze nog steeds haar handen vol.

6 Taffie kan je nu helpen om de baby eruit te puffen

Taffie kan je nu helpen om de baby eruit te puffen
Bron:

Deel deze foto via

De punker uit ZOOP, Monique van der Werff, gaat nu door het leven als Speech Coach, waarbij ze jou kan helpen met het versterken van je podium presence. Daarnaast is ze nog eigenaar van Praktijk Eja, waarbij ze je door je zwangerschap kan heen coachen. Er is zelfs nog een optie om naast de moeder en vader in spé, Taffie tijdens je bevalling erbij te hebben, waardoor het ''een mooie samenwerking van ons drieën kan worden''.

7 Elise brengt nu het laatste roddeloverzicht in RTL Boulevard

Elise brengt nu het laatste roddeloverzicht in RTL Boulevard
Bron:

Deel deze foto via

Elise Pardoel, ook wel Vivienne van den Assem, kun je nog regelmatig spotten op tv. Waarbij Ewout en Patrick het niet lukte, won Vivienne Wie Is De Mol? in 2009. Vorig jaar ruilde ze WNL nog in voor RTL, waardoor je haar tegenwoordig het laatste Showbizz-nieuws kunt zien presenteren in RTL Boulevard.

8 Sira is nog steeds actrice!

Sira is nog steeds actrice!
Bron:

Deel deze foto via

Gelukkig heeft nog iemand van de cast zich volledig gestort op het acteervak! Juliette van Ardenne transformeerde zichzelf als Sira Schilt in 2004. Later pakte ze nog bijrollen als Amber de Wilde in GTST en Kim Franken in Dokter Tinus. Tegenwoordig speelt ze een hoofdrol als Lotte van Hees in de BNNVARA serie Smeris.

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel