11 Momenten waarop de makers van Friends compleet de mist in gingen

Ja, er zijn nogal wat foutjes gemaakt... En dit is nog niet eens alles, het is nog tachtien keer misgegaan.

11 Momenten waarop de makers van Friends compleet de mist in gingen

Deel dit artikel op

1 Joey's shirt verandert

Joey's shirt verandert
Bron:

Deel deze foto via

Joey telt de verdiepingen van het gebouw om uit te zoeken waar ‘Hot Girl’ woont. Hij draagt dan een zwart shirt. Daarna gaat hij naar het appartement van Ross en als hij voor de deur staat draagt Joey ineens een paarse blouse. Maar als Ross de deur opent, draagt Joey het zwarte shirt weer. Kon hij niet kiezen welk shirt hij mooier vond ofzo? (The One With Rachel's Inadvertent Kiss - S5-E17)

2 Cadeautje pakt zichzelf in

Cadeautje pakt zichzelf in
Bron:

Deel deze foto via

Monica zit in de woonkamer met huwelijkscadeautjes. Ze opent een cadeau, waarna er een doos te zien is. Daarna is het cadeau ineens weer ingepakt. Dit gebeurt zo’n drie keer. Ik wil ook zo'n cadeau dat zichzelf inpakt. Waar haal ik die?? (The One With The Red Sweater - S8-E2)

3 Huisnummers veranderen

Huisnummers veranderen
Bron:

Deel deze foto via

In het begin van seizoen 1 waren de nummers van de appartementen 4 en 5. Na een tijdje veranderde dit naar 19 en 20, omdat ze hadden laten zien dat Monica’s appartement veel hoger in het gebouw was en nummer 4 en 5 zijn op een lagere verdieping. Brb, ff nummers omwisselen. (Seizoen 1)

4 Pakken wisselen van hand

Pakken wisselen van hand
Bron:

Deel deze foto via

Ross vraagt Chandler en Joey welk pak hij moet kiezen, hij heeft er twee in zijn handen. Als er wordt gewisseld van shot, wisselen de pakken van hand. Misschien kan Ross gewoon goed goochelen. Ja, dat moet 't zijn. (The One With a Chick. And a Duck - S3-E21)

5 Tekst wordt herhaald

Tekst wordt herhaald
Bron:

Deel deze foto via

In de krant wordt op het einde het middelste deel herhaald. Tja, lekker makkelijk zo toch? (The One With The Engagement Picture - S7-E5)

6 Kniebeschermer zichtbaar

Kniebeschermer zichtbaar
Bron:

Deel deze foto via

Als Monica thuiskomt, trekt Ross haar op de grond. Je kunt dan de kniebeschermer om Monica’s knie zien. Ze had in ieder geval geen last van haar knieën na de opnames, da's het belangrijkst. (The One With Ross's Inappropriate Song - S9-E7)

7 Stand-in is duidelijk zichtbaar

Stand-in is duidelijk zichtbaar
Bron:

Deel deze foto via

Als Phoebe en Mike Central Perk binnenkomen om te vertellen dat ze gaan samenwonen, zitten Ross, Chandler en Monica op de bank. Als het shot draait kun je zien dat een stand-in de plaats van Ross heeft overgenomen. Het valt nogal op aangezien hij andere kleren aanheeft. Had Ross zo'n haast om weg te gaan dat hij niet eens ff z'n kleren aan de stand-in kon geven? (The One With The Boob Job - S9-E16)

8 Cameraman zichtbaar

Cameraman zichtbaar
Bron:

Deel deze foto via

Als Chandler en Monica op de bank zitten in Monica’s appartement, kun je achter hen een cameraman zien staan bij de tafel. Je kunt zelfs allerlei camera-apparatuur zien. HEY, een vreemde in huis!! Bel de politie!! (The One With Rachel's Sister - S6-E13)

9 Joey's scheiding in zijn haar verandert van kant

Joey's scheiding in zijn haar verandert van kant
Bron:

Deel deze foto via

Joey staat in de douche met de regisseur te praten. Als er gewisseld wordt tussen shots, wisselt ook de scheiding in Joey’s haar. Blijkbaar had hij moeite met kiezen. (The One with the Butt - S1-E6)

10 Eten is ineens weer op het bord

Eten is ineens weer op het bord
Bron:

Deel deze foto via

De man eet het hele bord leeg, maar als je bij het volgende shot het bord op tafel ziet staan, ligt er weer wat eten op. Waar kan ik zo'n bord krijgen? Onbeperkt eten!!! (The One with the Stoned Guy - S1-E15)

11 Lichten zichtbaar in het plafond

Lichten zichtbaar in het plafond
Bron:

Deel deze foto via

Als Monica met haar haar staat te zwiepen, zoomt de camera uit. Je kunt dan het einde van de set zien aan de bovenkant en je ziet de lichten en snoeren hangen. Mooi toch zo'n kamer zonder dak. (The One After Joey And Rachel Kiss - S10-E1)

Volg Upcoming op Instagram

Lees het volgende artikel