8 Struggles die je niet meer hebt dankzij je nieuwe smartphone

De smartphone is het Zwitsers zakmes van deze tijd.

8 Struggles die je niet meer hebt dankzij je nieuwe smartphone

Deel dit artikel op

Het is nog niet zo heel lang geleden dat we voor van alles en nog wat een gigantisch apparaat hadden. Met de komst van de smartphone zagen we al de wekkerradio, de huistelefoon, je navigatiesysteem en de draagbare spelcomputer uitsterven, maar halen we wel alle potentie uit dit moderne Zwitsers zakmes? Deze struggles hebben we in ieder geval al gedag gezegd.

1 Je hoeft niet meer met een rolkoffer op pad

Je hoeft niet meer met een rolkoffer op pad
Bron:

Deel deze foto via

Jaja, vroeger was je gewoon uberhip als je een speciale tas had om je Game Boy, je verlichtingsscherm en je extra batterijen allemaal mee te nemen. Tegenwoordig heb je dit allemaal niet meer nodig en past je telefoon gewoon in je broekzak.

2 Je bent nooit meer de weg kwijt

Je bent nooit meer de weg kwijt
Je bent nooit meer de weg kwijt
Bron:

Deel dit GIFje via

Ga je komend weekend naar Londen en heb je allemaal leuke restaurants en musea gegoogled? Als je in Google ingelogd bent zal Google Maps deze locaties vanzelf laten zien op de kaart. Ook extra handig in het buitenland is je Google Maps offline beschikbaar maken.

3 Netflixen in de trein is geen moeite meer

Netflixen in de trein is geen moeite meer
Bron:

Deel deze foto via

Kan iemand dat deze man ook even vertellen?

4 Je hoeft tijdens een voetbalwedstrijd niet 32x naar Teletekstpagina 818

Je hoeft tijdens een voetbalwedstrijd niet 32x naar Teletekstpagina 818
Bron:

Deel deze foto via

Op je smartphone ben je altijd op de hoogte van je favoriete voetbalclub. Gewoon even in Google Now aangeven waar je fan van bent en voordat je het weet krijg je een notificatie met de tussenstand of van het belangrijkste transfernieuws.

5 De selfiestick is verleden tijd

De selfiestick is verleden tijd
De selfiestick is verleden tijd
Bron:

Deel dit GIFje via

Lifehack! Wist je dat je op je Androidtoestel selfies van veraf kan maken zonder het gebruik van een selfiestick of timer? Door gewoon te zwaaien naar de camera wordt er vanzelf een foto gemaakt. Superhandig!

6 Kasten vol games zijn niet meer nodig

Kasten vol games zijn niet meer nodig
Bron:

Deel deze foto via

Al je games van vroeger passen tegenwoordig gewoon op je telefoon. Perfect natuurlijk! Want nu kun je van je game ook gewoon een schermopname maken. Te weinig ruimte? Knal dan gewoon een 128GB SD-kaart in je smartphone.


7 Je hebt alle muziek ter wereld bij je

Je hebt alle muziek ter wereld bij je
Je hebt alle muziek ter wereld bij je
Bron:

Deel dit GIFje via

De Walkman was natuurlijk een geweldige uitvinding, maar had wel als gevolg dat de helft van je tas vol zat met cassettebandjes van Michael Jackson, David Bowie en Prince. Tegenwoordig stream je gewoon alle muziek van je favoriete artiesten via Spotify over je 4G verbinding.

8 Je hoeft niet meer bij te houden waar je allemaal geweest bent

Je hoeft niet meer bij te houden waar je allemaal geweest bent

Deel deze foto via

De naam van dat leuke tentje in New York waar je 3 jaar geleden was ben je natuurlijk al lang vergeten. Gelukkig kan je met Google Timeline precies terugzien waar je in een stad of plaats geweest bent. Het enige wat je moet doen is je locatiegeschiedenis inschakelen en je hoeft nooit meer vakantieboekjes bij te houden!

Gebruik jij je smartphone al optimaal?

Samsung heeft een compleet YouTube kanaal vol gezet met tips en tricks. Check de video's op Android & You en word beter in alles!

Lees het volgende artikel